Η Catherine Zeta-Jones ήταν η επιτομή του sexiness στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της σειράς

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό Elie Saab φόρεμα, έχοντας στο πλευρό της τον 22χρονο γιο της, Dylan.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Catherine Zeta-Jones έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέσα στα τελευταία χρόνια, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της νέας της σειράς, National Treasure: Edge of History. Η διάσημη σταρ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, προχωρώντας σε μια άκρως εντυπωσιακή και συνάμα σέξι εμφάνιση, που μονοπώλησε τα φωτογραφικά κλικ. 

Ειδικότερα, η Ουαλή ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Elie Saab που αγκάλιαζε το σώμα της, με naked στοιχεία, αστραφτερές πούλιες και ένα κολακευτικά ανοιχτό μπούστο. Το λουκ της ολοκλήρωσε ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους και εντυπωσιακές και ανάλαφρες μπούκλες που συχνά προτιμά για τις εμφανίσεις της. 

Η Catherine Zeta-Jones ήταν η επιτομή του sexiness στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της σειράς

Μάλιστα, μπορούμε να πούμε πως μέσω της εμφάνισή της έκανε channeling τη Morticia Addams που υποδύθηκε στη σειρά του Tim Burton, Wednesday, πριν από λίγο καιρό. 

Και παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο σύζυγός της, Michael Douglas, δεν κατάφερε να τη συνοδεύσει, δεδομένου ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για γυρίσματα. Στη θέση του, όμως, βρέθηκε ο 22χρονος γιος τους, Dylan, τον οποίο είχε ορίσει ο ίδιος ο Douglas ως συνοδό της, όπως είχε πει με χιούμορ σε προηγούμενη συνέντευξή της η ηθοποιός, με αφορμή μια άλλη κοινή τους εμφάνιση.

Catherine Zeta - Jones - Dylan Douglas

Πρόσφατα, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι, έχουν τα κάτω και τα πάνω τους. Σίγουρα, όμως, μέσα στα χρόνια έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί χάρη στον αλληλοσεβασμό που υπάρχει και στις κοινές εμπειρίες που μοιράζονται. 

Διαβάστε Επίσης