Η Καμίλα με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου "υποδύθηκε" για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά το "μοντέλο", κάτι που είχε εγκρίνει η βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα πένθους, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μπήκε στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον στολισμό των διάφορων κατοικιών. Με την ίδια διάθεση, η Καμίλα, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο επετειακού τεύχους γνωστού περιοδικού, με αφορμή ένα σημαντικό κοινωνικό φαινόμενο που η βασιλική σύζυγος θέλει να προωθήσει. 

Ειδικότερα, η Καμίλα φωτογραφήθηκε για τη βρετανική έκδοση του Good Housekeeping που γιόρταζε την 100η επέτειο της, στην οποία αναφέρθηκε στην φιλανθρωπική οργάνωση SaveLives, που ασχολείται με την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, την οποία στηρίζει απόλυτα. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, η βασιλική σύζυγος εμφανίστηκε στο περιοδικό για να ενημερώσει το κοινό για το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί. "Για αρκετά χρόνια, η Α.Μ. έχει υπογραμμίσει το έργο των οργανώσεων για την ενδοοικογενειακή βία και το έργο που κάνουν για να υποστηρίξουν τους επιζώντες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό, με σκοπό να εξαφανίσει το στίγμα γύρω από το θέμα", έγραφε το κείμενο της ανακοίνωσης σχετικά με την κίνηση της Καμίλα. 

Παράλληλα, στο ίδιο τεύχος θα βρίσκονται και η Kate Middleton, η πριγκίπισσα Άννα, η Sophie του Wessex, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και η δούκισσα του Gloucester, οι οποίες θα μιλήσουν για τους σημαντικούς σκοπούς που οι ίδιες υποστηρίζουν. Όπως αποκάλυψε ο επίσημος λογαριασμός του περιοδικού, πέρα από τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, θα δώσει μία γεύση στους αναγνώστες από τη γιορτινή περίοδο στο Παλάτι, μέσω παρασκηνιακών φωτογραφιών. 

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Hearst, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε το περιοδικό Good Housekeeping να έδινε βήμα στις "πρωταθλήτριες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα", με αφορμή την 100η επέτειο του και τη σύνδεσή του με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της. 

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Καμίλα φιλοξενείται στο εξώφυλλο περιοδικού, αφού πριν από λίγους μήνες, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της είχε φωτογραφηθεί και συνεργαστεί με την ομάδα των συντακτών του Country Life Magazine για το τεύχος. Μάλιστα, τις φωτογραφίες της είχε τραβήξει η Kate Middleton, προκειμένου το αποτέλεσμα να έβγαινε πιο φυσικό.

Διαβάστε Επίσης