Τι δουλειά έχει ο Ryan Reynolds με τον βασιλιά Κάρολο και την βασιλική σύζυγο Καμίλα στην μέση ενός γηπέδου;

Οι royals του Ηνωμένου Βασιλείου συναντούν τους royals του Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο Wrexham της Ουαλίας κατέφθασαν λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα ο Ryan Reynolds μαζί με τον καλό του φίλο και συνέταιρο πια, Rob McElhenney. Οι δύο ηθοποιοί επισκέφτηκαν τον σύλλογο της ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC, την οποία εξαγόρασαν από κοινού το περασμένο έτος, υποσχόμενοι να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εμβληματικής αυτής ουαλικής ομάδας με οποιονδήποτε τρόπο.

Έτσι, με αφορμή την αξιοσημείωτη επιτυχία του αθλητικού ντοκιμαντέρ "Welcome to Wrexham" στο οποίο πρωταγωνιστούν και μοιράζονται με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου το πάθος τους για το εν λόγω άθλημα, είχαν την τιμή να συναντηθούν με τον βασιλιά Κάρολο και την βασιλική σύζυγό, Καμίλα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Μιλώντας στα ξένα μέσα πριν από τη συνάντησή τους, ο Reynolds δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Θα έλεγα ότι είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα υποδεχτούμε τον βασιλιά στο γήπεδο Racecourse, καρδιά του Wrexham, που είναι στην ουσία η καρδιά του Wrexham. Ο Rob και εγώ είπαμε και οι δύο από νωρίς, και αυτό ισχύει και για το υπόλοιπο της ζωής μας, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αναβαθμίσουμε και να εξυψώσουμε αυτή την κοινότητα και αυτόν τον σύλλογο και η επίσκεψη του βασιλιά είναι σίγουρα ένας τρόπος για να το κάνουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Οι χολιγουντιανοί σταρ συναντήθηκαν με τους royals και αφού φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις περί αθλητικών, γνώρισαν όλοι μαζί τα μέλη του συλλόγου, τόσο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και της πρώτης γυναικείας. Ο Reynolds διατηρώντας το χιούμορ του ακόμα και μπροστά στον βασιλιά, εξήγησε παρουσία όλων πως πριν από την συνάντηση τους έκανε μαθήματα εθιμοτυπίας για να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης