Βασιλιάς Κάρολος -Καμίλα Πάρκερ | Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του νέου βασιλικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας

Η φωτογραφία που επέλεξαν για την ευχετήρια κάρτα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ μοιράστηκαν στα επίσημα social media τους την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Το νέο βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Samir Hussein από μια επίσκεψη που είχε κάνει πέρυσι στη Σκωτία. Η Καμίλα χαμογελαστή κοιτάει τον Κάρολο ενώ φοράει ένα πράσινο φόρεμα και ασορτί καπέλα με ένα πολύχρωμο φτερό.

Η κάρτα είναι λιτή αλλά κομψή με τη φωτογραφία στη δεξιά πλευρά και αριστερά το μήνυμα "Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά”. Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα που βρίσκουν τον Κάρολο στον βρετανικό θρόνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι σκοπεύει να διατηρήσει τις εορταστικές παραδόσεις που ακολουθούσε και η βασίλισσα Ελισάβετ πριν τον θάνατό της.

Ο Κάρολος μέσα στο 2023 θα στεφθεί και επίσημα βασιλιάς με την τελετή στέψης να πραγματοποιείται στις 6 Μαΐου στο Westminster Abbey. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βασιλιάς έχει επιλέξει να κρατήσει όλα τα θρησκευτικά στοιχεία της τελετής αλλά θα περιορίσει κάποια από τα πιο χλιδάτα στοιχεία αλλά και τον αριθμό των καλεσμένων.

Διαβάστε Επίσης