X

"Η οικογένειά μου είναι ο βράχος μου" | Η πριγκίπισσα Charlene βάζει τέλος στις κακεντρεχείς φήμες

Η πριγκίπισσα του Μονακό ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με τη ζωή της στο Παλάτι.

Όσο η πριγκίπισσα Charlene βρισκόταν στη Νότια Αφρική πριν από λίγους μήνες, μην μπορώντας να επιστρέψει στο Μονακό εξαιτίας της υγείας της, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σύννεφα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Όταν εν τέλει επέστρεψε, η ίδια εξακολουθούσε να απέχει από τα καθήκοντά της, κάνοντας εισαγωγή σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Ελβετία. Στο ίδιο μοτίβο οι εφημερίδες μιλούσαν για διαζύγιο. Η πριγκίπισσα του Μονακό έχοντας επανέλθει στη θέση της και στα βασιλικά της καθήκοντα, έδωσε μία συνέντευξη με αφορμή τη 10η επέτειο του φιλανθρωπικού οργανισμού της, μιλώντας για την οικογένειάς της και την υγεία της. 

"Θα ήθελα πρώτα να πω πως νιώθω πολύ καλύτερα σήμερα από τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθω λιγότερο πόνο και περισσότερη ενέργεια", δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Monaco Matin. "Εξακολουθώ να αναρρώνω και να ισορροπώ ξανά. Θα πάρει καιρό, όμως είμαι χαρούμενη. Η οικογένειά μου και αυτοί που αγαπώ είναι ο βράχος μου. Πλησιάζω το μέλλον, βήμα το βήμα, μία μέρα τη φορά", είπε χαρακτηριστικά. 

Δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες τα δίδυμα παιδιά της είχαν τα γενέθλιά τους, η πριγκίπσσα Charlene αναφέρθηκε στο πώς εκείνα αντιλαμβάνονται τη ζωή στο Παλάτι και τα καθήκοντα που κάποια στιγμή θα αναλάβουν. "Με τον σύζυγό μου, όταν έχουμε να πάμε σε κάποια εκδήλωση, τους εξηγούμε ποια είναι η φύση του event, η τελετή. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν με τον πρίγκιπα. Οι τέσσερίς μας απολαμβάνουμε να κάνουμε τέτοια πράγματα μαζί. Όμως, όπως είπα, είναι ακόμα μικρά, συνεχίζουν να παρατηρούν, να μαθαίνουν πριν τους βγει φυσικά", σημείωσε η Charlene.

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση που έχουν τα δύο παιδιά μεταξύ τους, υποστηρίζοντας πως έχουν τη "δική τους γλώσσα" και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. "Αγαπούν και προστατεύουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται μία τεράστια καλοσύνη μεταξύ τους. Είναι ένας ξεχωριστός δεσμός πρέπει να πω και βλέπω αυτό το χαρακτηριστικό που τα δίδυμα μοιράζονται", εξήγησε η πριγκίπισσα του Μονακό. 

Διαβάστε Επίσης