Η νεότερη ενημέρωση από το Παλάτι του Μονακό για την υγεία της πριγκίπισσας Charlene

Η πριγκίπισσα του Μονακό εισήχθη πριν από λίγους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ακόμα εθνική γιορτή αναγκάστηκε να χάσει η πριγκίπισσα Charlene, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης έξω από το Μονακό για τη βελτίωση της υγείας της, ύστερα από την περιπέτειά της στη Ν. Αφρική. Πιο αναλυτικά, απούσα ήταν στην ημέρα Sainte Dévote, μία ετήσια γιορτή του κράτους, κατά την οποία τιμούν την αγία του Μονακό και της Κορσικής, όπου η πριγκιπική οικογένεια έδωσε το παρών. 

Διαβάστε Επίσης

Φυσικά, το Παλάτι του Μονακό γνωρίζοντας την αγωνία των υπηκόων του πριγκιπάτου, έδωσε στον λαό νέα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας. Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση: "Η ανάρρωση της πριγκίπισσας Charlene συνεχίζεται αυτή τη στιγμή με ικανοποιητικό και πολύ ενθαρρυντικό τρόπο". Πάρ' όλ' αυτά, όπως υπογράμμισε η οικογένεια στην ενημέρωση, η Charlene θα παραμείνει για κάποιες ακόμα εβδομάδες εκεί για να αναρρώσει πλήρως, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τις εθνικές γιορτές του Μονακό, όπως συνέβη και με την ημέρα του Sainte Dévote.

αλβέρτος Μονακό
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα παιδιά του και την αδερφή του, Καρολίνα του Ανόβερο στην ημέρα Sainte Dévote.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, η πριγκίπισσα Charlene θα επιστρέψει με χαρά στις υποχρεώσεις της, μόλις της το επιτρέψει η υγεία της και νιώσει και η ίδια καλύτερα. Πριν από λίγες ημέρες, η πριγκίπισσα του Μονακό έκλεισε τα 44 της χρόνια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από τη ζωή της. 

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη σύζυγό του, ενώ τουλάχιστον μία οικογενειακή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσα στις γιορτές. 

Η χρονιά που πέρασε για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, δεδομένης της περιπέτειας της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου, η οποία αναγκάστηκε να μείνει στη Ν. Αφρική μακριά από την οικογένειά της, στο πλαίσιο ενός 10ημερου ταξιδιού της, για περίπου 5 μήνες, αφού η ιατρική ομάδα της δεν της επέτρεπε να ταξιδέψει. 

Διαβάστε Επίσης