Φυσικό Lifting | Η συνήθεια στην οποία ορκίζονται οι celebrities του Hollywood

Το καθημερινό ritual που ακολουθούν μερικές από τις πιο διάσημες stars για ανόρθωση του οβάλ του προσώπου και των ζυγωματικών.

Ο νόμος της βαρύτητας είναι αμείλικτος και ειδικά μετά τα 40, καθώς η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά και τη σφριγηλότητά της και οι μυς ατονούν, δείχνει "τα δόντια της" αλλοιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και κάνοντάς το να δείχνει "βαρύ" και "κουρασμένο". Στην πραγματικότητα καμία πρακτική δεν μπορεί να φέρει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των επεμβατικών θεραπειών, όπως το botox και το lifting. Αν ωστόσο δεν είστε ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο, υπάρχει τρόπος να πετύχετε ανόρθωση του προσώπου με φυσικό τρόπο, ο οποίος μάλιστα έχει πάρει την έγκριση του Hollywood.

Aνόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο | Η αγαπημένη συνήθεια των celebrities 

Διαβάστε Επίσης

Το ελαφρύ λεμφικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει με την μείωση του πρηξίματος στο πρόσωπο, καθώς και με την απομάκρυνση των τοξινών και της έντασης που συσσωρεύεται στην κάτω γνάθο. Όπως λέει η Sarah Chapman, η facialist της Meghan Markle, "όταν αυτοί οι μυς χαλαρώνουν επιτυγχάνεται άμεσο εφέ λίφτινγκ στο περίγραμμα του προσώπου"

Για το μασάζ στο σπίτι προμηθευτείτε εξειδικευμένα εργαλεία όπως το jade roller από νεφρίτη ή ένα face roller. Η πιο φαρδιά άκρη αποσυμφορεί και λειαίνει τις ρυτίδες του προσώπου, ενώ η πιο λεπτή ενδείκνυται για την τόνωση και την καταπολέμηση των οιδημάτων στην περιοχή κάτω από τα μάτια. 

ανόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο
Jade roller for the face, Skin Gym

Celebrities που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση jade roller: Courteney Cox, Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Kendall Jenner και Hillary Duff

Μια ακόμα πολύ καλή πρακτική για ανόρθωση του προσώπου με φυσικό τρόπο είναι το μασάζ με gua sha, το οποίο αν κι έγινε εξαιρετικά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, στην πραγματικότητα έχει ρίζες στην αρχαία κινεζική ιατρική. Πιέζεται ελαφρά πάνω στην επιδερμίδα, προκειμένου να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία κι έτσι η επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και υγιής. Όταν χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, ανακουφίζει την ένταση και προωθεί τη λεμφική αποστράγγιση, τονίζοντας το οβάλ και τις γωνίες του προσώπου.

ανόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο
Rose Quartz Gua Sha Tool, Sephora Collection (sephora.gr)

Celebrities που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση gua sha: Jennifer Aniston, Emilia Clarke, Miranda Kerr, Meghan Markle, Gwyneth Paltrow, Kaia Gerber.

Director's Note: Πολύ σημαντικό βήμα πριν τη χρήση του roller ή του gua sha είναι η εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας ή ακόμα καλύτερα ενός ελαίου, που θα λειτουργήσει ως λιπαντικό, έτσι ώστε να γλιστρά στο πρόσωπο, χωρίς να το τραβά, δημιουργώντας λεπτές γραμμές. 

Διαβάστε Επίσης