Πριγκίπισσα Charlene | Η πρώτη συνέντευξη του πατέρα της για την κατάσταση της υγείας της μετά την επιστροφή της στο Μονακό

Ο Michael Wittstock μίλησε σε περιοδικό της Νότιας Αφρικής για την πριγκίπισσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό μετά από την πολύμηνη παραμονή της στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, όπου έκανε θεραπεία εξαιτίας μιας μόλυνσης, αλλά όταν επέστρεψε στο Παλάτι χρειάστηκε να φύγει ξανά για να ολοκληρώσει την θεραπεία.

Η πριγκίπισσα του Μονακό δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη ζωή στο Παλάτι και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε στον ρόλο της ως πριγκίπισσα ούτε ως μητέρα. Η σωματική και η ψυχολογική κόπωση την οδήγησαν σε μια ιδιωτική κλινική όπου θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την τραυματική χρονιά που πέρασε, ενώ όπως πρόσφατα δήλωσε και ο πατέρας της είναι κάτι που σίγουρα θα ξεπεράσει.

Διαβάστε Επίσης

Ο Michael Wittstock, πατέρας της Charlene, μιλησε στο περιοδικό Υou, εξηγώντας ότι η 44χρονη πριγκίπισσα είναι "σκληρή” και θα βγει από αυτή την περιπέτεια "πιο δυνατή”. Όσο η κόρη του βρισκόταν στη Νοτια Αφρική δεν μπορούσε να την επισκεφτεί εξαιτίας της πανδημίας, όμως όπως είπε "μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο και μιλάω συχνά με τα δίδυμα. Έχουμε πολύ καλή σχέση”΄, είπε για τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella που θα γιορτάσουν τα 7α γενέθλιά τους στις 10 Δεκεμβρίου.

Charlene, Michael Wittstock

Τα παιδιά της Charlene και του πρίγκιπα Αλβέρτου είχαν κάνει μια εμφάνιση με τον πατέρα τους στο μπαλκόνι του Παλατιού κρατώντας μια ζωγραφιά που είχαν κάνει για την μητέρα τους, δείχνοντας ότι τη στηρίζουν ενώ εκείνη προσπαθεί να γίνει καλά. "Μας λείπεις μαμά” είχαν γράψει και "σε αγαπάμε μαμά”.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό εμφανίστηκε στην επίσημη εκδήλωση για την Εθνική γιορτή της χώρας στις 19 Νοεμβρίου παρά το γεγονός ότι έλειπε η Charlene με τον Αλβέρτο να δηλώνει πως θέλει οι εορτασμοί να είναι "όσο πιο κοντά σε μια φυσιολογική Εθνική Ημέρα” για χάρη των παιδιών.

Διαβάστε Επίσης