Η τρυφερή εμφάνιση των διδύμων Jacques και Gabriella προς τιμήν της πριγκίπισσας Charlene

Μία κίνηση των παιδιών της πριγκίπισσας του Μονακό που έδειξε πόσο πολύ θέλουν να δουν ξανά τη μητέρα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ανακοίνωση πως η πριγκίπισσα Charlene, μετά την επιστροφή της από την πολύμηνη διαμονή της στη Ν. Αφρική εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της, δε βρίσκεται στο Μονακό παρά σε κλινική αποκατάστασης, έκανε τους πάντες να προβληματιστούν για τη σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου

Διαβάστε Επίσης

Ο ίδιος, πρόσφατα, αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα του Μονακό δεν είναι στο Πριγκιπάτο, καθώς χρειάστηκε υποστήριξη για όλο αυτό που πέρασε τον προηγούμενο καιρό μακριά από την οικογένειά της. "Ήξερε ήδη πως το καλύτερο πράγμα που έπρεπε να κάνει ήταν να πάει και να ξεκουραστεί και να λάβει μια πραγματική θεραπεία. Όμως όχι στο Μονακό. Για λόγους ιδιωτικότητας, θα έπρεπε να είναι εκτός Μονακό", δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με τα παιδιά του σε μία επίσημη εκδήλωση. 

Όπως είχε συμβεί και στην Εθνική Γιορτή του Μονακό, όπου ο Αλβέρτος έκανε μία εμφάνιση στο μπαλκόνι με τα 6 ετών δίδυμα, Jacques και Gabriella, τα οποία κρατούσαν ζωγραφιές που έλεγαν "μαμά μας λείπεις", έτσι και τώρα έδωσαν το παρών, τιμώντας παράλληλα τη μητέρα τους. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά πήραν μέρος με τον πατέρα τους σε μία δενδροφύτευση, στο πλαίσιο των 100 ετών του φιλανθρωπικού εθελοντικού οργανισμού Soroptimist International, που φροντίζει να βελτιώσει τις ζωές των γυναικών και των κοριτσιών.

Jacques Gabriella Monaco

Ειδικότερα, η τρυφερή κίνηση των παιδιών, μέσα από την οποία τίμησαν τη μητέρα τους, ήταν όταν φύτεψαν οι δυο τους ένα δέντρο από τη Ν. Αφρική, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης στη πριγκίπισσα Charlene. 

Παρά την επιστροφή της πριγκίπισσας Charlene, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, με λίγα λόγια ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, κάτι που ο πρίγκιπας Αλβέρτος αρνήθηκε κατηγορηματικά. Μην ξεχνάμε, επίσης, τις "άβολες" φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι, όταν ο ίδιος με τα παιδιά είχαν πάει να επισκεφθούν τη Charlene στη Ν. Αφρική, δημοσιεύοντας προσωπικές τους φωτογραφίες, με τις οποίες προσπάθησαν να δείξουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης