Η Beatrice Borromeo συγκέντρωσε τα βλέμματα με την εμφάνισή της στην Εθνική Γιορτή του Μονακό

Η σύζυγος του Pierre Casiraghi απέδειξε πως είναι "γνήσια διάδοχος" της Grace Kelly.

Μπορεί η απουσία της πριγκίπισσας Charlene από την Εθνική Γιορτή του Μονακό να απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να δηλώνει πως η σύζυγός του χρειάζεται ξεκούραση μακριά από τη δημόσια ζωή, όμως μία άλλη royal εμφάνιση κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης και να χαρίσει στην ημέρα τη λάμψη που της άρμοζε. Η Beatrice Borromeo, η σύζυγος του Pierre Casiraghi, του γιου της Καρολίνας του Μονακό, απέδειξε πως είναι αντάξια διάδοχος της Grace Kelly, ακόμα κι αν δεν ενώνουν τις δύο γυναίκες συγγενικοί εξ'αίματος δεσμοί.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Borromeo βρέθηκε ανάμεσα στα βασιλικά μέλη που έδωσαν το παρών στην εθνική γιορτή του Πριγκιπάτου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά. Η σύζυγος του Casiraghi δεν έχει λάβει τυχαία τον τίτλο της πιο stylish royal της Ευρώπης, αφού και το χθεσινό της λουκ θα μπορούσε να μπει επάξια ανάμεσα στις καλύτερες fashion στιγμές της. 

Beatrice Borromeo - Pierre Casiraghi

Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις

Η εμφάνισή της θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένας φόρος τιμής στην θρυλική πριγκίπισσα του Μονακό, η οποία είχε φορέσει σε δημόσια εμφάνισής της, ένα παρόμοιο καπέλο με αυτό που επέλεξε η Borromeo.

Πιο αναλυτικά, το outfit της έφερε την υπογραφή του οίκου Dior από πάνω μέχρι κάτω, με την κομψότητα να είναι το χαρακτηριστικό που θα περιέγραμε με ακρίβεια το λουκ της και από τη στιγμή που ο σύζυγός της πρόσφατα ανακηρυχθηκε ambassador του οίκου. Πιο συγκεκριμένα, η Beatrice Borromeo φόρεσε ένα μαύρο παλτό Dior, το οποίο συνδύασε με τη medium Flap Bobby Crossbody τσάντα του οίκου και τις signature slingback γόβες J'adior. Το statement κομμάτι, φυσικά, δεν ήταν άλλο από το υφασμάτινο λευκό της καπέλο με τον μαύρο φιόγκο, που μας θύμισε αρκετά την πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton στην Ημέρα Μνήμης.

Διαβάστε Επίσης