Kate Middleton | Πήρε τη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι στην τελετή για τη μέρα των Βετεράνων

Η επιβλητική εμφάνιση με Alexander McQueen παλτό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάστηκε να ακυρώσει ακόμα μία δημόσια εμφάνισή της μετά από ένα τραυματισμό στην πλάτη της κι έτσι δεν εμφανίστηκε στην τελετή μνήμης για την Ημέρα των Βετεράνων.

Οι φόβοι για την κατάσταση της υγείας της φούντωσαν μετά την ανακοίνωση του Παλατιού που ανέφερε ότι η βασίλισσα "λυπάται” που δεν μπορεί να παραστεί στην εκδήλωση για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια.

Kate Middleton | Πήρε τη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι στην τελετή για τη μέρα των Βετεράνων

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το παρών με την Kate Middleton να παίρνει τη θέση της βασίλισσας στο κέντρο του μπαλκονιού με την Καμίλα και τη δούκισσα του Wessex, Sophie, στο πλευρό της. Αυτό που έμοιαζε περίεργο, είναι γιατί δεν κάθισε η Καμίλα Πάρκερ στο κέντρο -ως σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, του διαδόχου του θρόνου, αλλά η δούκισσα του Cambridge.

Η Kate επέλεξε για την περίσταση ένα Alexander McQueen παλτό σε military στιλ με λευκή λεπτομέρεια στο γιακά και κόκκινες γραμμές που είχε φορέσει στην ίδια τελετή και το 2018. Το επιβλητικό της look ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο καπέλο, μια καρφίτσα της Royal British Legion και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana που είχε φορέσει και πριν λίγες μέρες σε εμφάνισή της στο Royal Albert Hall.

O πρίγκιπας William κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Cenotaph του Λονδίνου για να τιμήσει όλους τους στρατιώτες που πέθαναν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Τόσο ο δούκας του Cambridge όσο και η δούκισσα ακολούθησαν το παραδοσιακό dress code για την εκδήλωση που απαιτεί από τις γυναίκες να φορούν μαύρα και τους άντρες κοστούμι.

Διαβάστε Επίσης