Βασίλισσα Ελισάβετ | Φόβοι για την υγεία της- Πρώτη φορά δεν παραβρίσκεται στη τελετή για την Ημέρα των Βετεράνων

Τα τελευταία 22 χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ τιμούσε με την παρουσία της την Ημέρα των Βετεράνων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από πολλά δημοσιεύματα αλλά και τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο που ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ακόμα μια απουσία της δημιουργεί αμφιβολίες.

Η 95χρονη μονάρχης δεν πήγε στη τελετή για την Ημέρα των Βετεράνων στο μνημείο Cenotaph του Λονδίνου, μια εκδήλωση που χάνει για πρώτη φορά τα τελευταία 22 χρόνια. Το Buckingham Palace ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα δεν θα παραστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στην πλάτη της.

Η βασίλισσα είχε εκφράσει την επιθυμία της να εμφανιστεί η ίδια στο μνημείο για να τομήσει όσους έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο και μάλιστα θα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διανυκτέρευσή της στο νοσοκομείο. Φαίνεται, όμως, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, πως λίγο πριν τη λειτουργία αποφάσισε να μην πάει και παρά το γεγονός ότι απογοητεύτηκε που έχασε την εκδήλωση θέλησε να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών της.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως και τα προηγούμενα, χρόνια θα καταθέσει στεφάνι στο μηνείο εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, ο πρίγκιπας Edward με τη δούκισσα του Wessex, η πριγκίπισσα Άννα, o δούκας του Kent και η πριγκίπισσα Alexandra.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Διαβάστε Επίσης