Η Kate Middleton στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας το πιο γιορτινό πουλόβερ της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπήκε σε χριστουγεννιάτικο mood για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με γιορτινή διάθεση η Kate Middleton φαίνεται να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο βίντεο που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί με τον πρίγκιπα William στο Twitter, για να μας υπενθυμίσει τη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα λάβει χώρα σήμερα στο Αββαείο του Westminster.

Επιμελούμενη τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ετήσιο "Royal Carols: Together at Christmas" και αφού μοιράστηκε μόλις χθες την οικογενειακή φωτογραφία των Wales για τα Χριστούγεννα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιάζει ενθουσιασμένη, μπαίνοντας για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η σύζυγος του πρίγκιπα William αναμένεται να παίξει στο πιάνο διάσημες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όπου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας - συμπεριλαμβανομένου και του βασιλιά Καρόλου - θα δώσουν το παρών. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, η Kate Middleton ζήτησε τη βοήθεια του κοινού μέσω Twitter, για να αποφασίσει πιθανώς ποιο κομμάτι να παίξει στη συναυλία. 

Εκείνο, φυσικά, που μας τράβηξε την προσοχή στο βίντεο ήταν το cozy και έξτρα γιορτινό πουλόβερ της Middleton από Holland Cooper, το οποίο έχει ξαναφορέσει, που πολύ θα θέλαμε να κάνουμε δικό μας. 

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ πριν από λίγες ημέρες, το ετήσιο event θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να ενώσει όλο το εθελοντικό προσωπικό σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, το υγειονομικό και στρατιωτικό προσωπικό "για να γιορτάσουν τη χαρά που η ανθρώπινη σύνδεση μπορεί να φέρει". Παράλληλα, η συναυλία θα τιμήσει με ένα αφιέρωμα τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, ωστόσο θα προβληθεί στο βρετανικό ITV1 την Παραμονή των Χριστουγέννων. 

Διαβάστε Επίσης