Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Η χριστουγεννιάτικη κάρτα χωρίς τα παιδιά τους

Η φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Sussex που επέλεξαν για την εορταστική ευχετήρια κάρτα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα την Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, όπως είθισται να κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και διάσημοι που στέλνουν αυτές τις μέρες ευχετήριες κάρτες στους συνεργάτες τους, σε φίλους και συγγενείς.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, αντίθετα με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, επέλεξαν μια φωτογραφία τους χωρίς τα παιδιά τους από το ταξίδι που έκαναν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε Επίσης

Ο Harry και η Meghan επέλεξαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στο γκαλά των βραβείων Hope που τους δείχνει να κρατιούνται από το χέρι και να χαμογελούν στο κόκκινο χαλί. Η δούκισσα φορούσε ένα custom off-the-shoulder φόρεμα Louis Vuitton σε ιβουάρ απόχρωση, χρυσά Carolina Herrera σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana.

Harry

"Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές. Από την οικογένειά μας προς τη δική σας, εκ μέρους των ομάδων μας στο Archewell Foundation, Archewell Audio και Archeweel Productions, σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και ευτυχισμένο το νέο έτος. Τις καλύτερες ευχές, πρίγκιπας Harry και Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex”, έγραψαν στην ευχετήρια κάρτα.

Πέρυσι το ζευγάρι είχε επιλέξει μια φωτογραφία με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet, δείχνοντας για πρώτη φορά την μικρή κόρη τους σε ένα στιγμιότυπο από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε Επίσης