Χριστούγεννα στο Παλάτι του Μονακό | H πριγκίπισσα Charlene συνεχίζει την εορταστική παράδοση που ξεκίνησε η Grace Kelly

Οι φωτογραφίες της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό από το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος διοργάνωσαν στο Παλάτι του Μονακό το ετήσιο παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, μια παράδοση που είχε ξεκινήσει η μητέρα του πρίγκιπα, Grace Kelly.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό μαζί με τα παιδιά τους, τα δίδυμα 8χρονα, πρίγκιπα Jacques και πριγκίπισσα Gabriella, εμφανίστηκαν με εορταστικά looks και μοίρασαν δώρα στα παιδιά. Η Charlene είχε επιλέξει ένα μπλε παλτό με την κόρη της να φοράει ένα παλτό στις ίδιες αποχρώσεις.

Χριστούγεννα στο Παλάτι του Μονακό | H πριγκίπισσα Charlene συνεχίζει την εορταστική παράδοση που ξεκίνησε η Grace Kelly

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Gabriella να απολαμβάνει να δίνει δώρα ενώ όλη η οικογένεια φαίνεται να περνάει όμορφες στιγμές στην αυλή του Παλατιού που είχε μια όμορη εορταστική διακόσμηση για τα Χριστούγεννα.

Charlene

Το ετήσιο πάρτι για τα παιδιά είχε ξεκινήσει το 1960 με την πριγκίπισσα Grace και τον πρίγκιπα Rainier να δίνουν δώρα στα παιδιά, φέρνοντας πιο κοντά στο Παλάτι τους μικρούς πολίτες του Μονακό. Πλέον είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις στο πριγκιπάτο για τα παιδιά αλλά και τους συνοδούς τους.

Grace Kelly

Στην εκδήλωση που μπορούν να παραστούν όσοι έχουν ζητήσει πρόκληση, εκτός από δώρα, τα παιδιά απολαμβάνουν δρώμενα από ακροβάτες και ζογκλέρ, την υπέροχη διακόσμηση του Παλατιού, γλυκά και τη φημισμένη ζεστή σοκολάτα του Παλατιού φτιαγμένη από το γάλα που παράγει ο πρίγκιπας Αλβέρτος από τη φάρμα του στο Roc Agel.

Διαβάστε Επίσης