Αυτό είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2022

Η λίστα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έφεραν εις πέρας τις περισσότερες υποχρεώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το 2021 τις περισσότερες υποχρεώσεις είχε καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία η πριγκίπισσα Άννα, η αδερφή του βασιλιά Καρόλου. Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά δεν είχε μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη, με τη μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ να τερματίζει ξανά πρώτη, καταφέρνοντας να φτάσει τις 214 υποχρεώσεις. 

Αυτό είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για το 2022

Με 30 περισσότερες υποχρεώσεις ξεπέρασε τον νέο μονάρχη, ο οποίος βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 181. Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Άννα τον περασμένο Απρίλιο διένυσε περίπου 25.000 μίλια σε λιγότερο από μία εβδομάδα μέσω εμπορικών πτήσεων και πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις σε μόλις 4 ημέρες, χωρίς να λάβει ούτε ένα ρεπό. Μάλιστα, η μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ θα μπορούσε να έχει πάρει σύνταξη εδώ και 5 έτη, ωστόσο κάθε χρόνο βρίσκεται στα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζοντας πάνω από 300 φιλανθρωπικές οργανώσεις και στρατιωτικά σώματα. 

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία Reboot, η οποία μελέτησε το πρόγραμμα των μελών μέσω των αρχείων που δημοσιεύονταν στη βασιλική εγκύκλιο στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Από τη λίστα φυσικά δεν μπορούσαν να απουσιάζουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, οι οποίοι μέσα στην χρονιά παρευρέθηκαν σε 126 και 90 βασιλικές υποχρεώσεις αντίστοιχα. Παράλληλα και ο μικρότερος αδερφός του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του Sophie του Wessex ξεπέρασαν τις 100 υποχρεώσεις ο καθένας, εκπροσωπώντας το Στέμμα.

Όπως προαναφέρθηκε δεν είναι πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Άννα προηγείται στη λίστα, ωστόσο μην ξεχνάμε πως ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν στο νούμερο 1 το 2020 και το 2019. 

Αναλυτικά η λίστα: 

1. Πριγκίπισσα Άννα: 214 υποχρεώσεις

2. Βασιλιάς Κάρολος: 181 υποχρεώσεις

3. Πρίγκιπας Edward: 143 υποχρεώσεις

4. Sophie του Wessex: 138 υποχρεώσεις

5. Πρίγκιπας της Ουαλίας: 126 υποχρεώσεις

6. Καμίλα, βασιλική σύζυγος: 102 υποχρεώσεις

7. Δούκας του Gloucester: 100 υποχρεώσεις

8. Δούκισσα του Gloucester: 94 υποχρεώσεις

9. Πριγκίπισσα της Ουαλίας: 90 υποχρεώσεις

10. Δούκας του Kent: 78 υποχρεώσεις

11. Πριγκίπισσα Alexandra: 44 υποχρεώσεις

Διαβάστε Επίσης