Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος δημοσίευσαν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του μπροστά από το εντυπωσιακό στολισμένο δέντρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως όλα δείχνουν η βασιλική οικογένεια του Μονακό επέστρεψε στα καθιερωμένα, δημοσιεύοντας τη νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2022. Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους, χαρούμενοι που επανασυνδέθηκαν μετά από τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. 

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Μονακό φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, ενώ είχαν μαζί τους τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Η φωτογραφία αυτή είναι η απόδειξη πως η οικογένεια επέστρεψε στις υποχρεώσεις του, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της Charlene, που την κράτησε μακριά από τα παιδιά της και το Μονακό. Πιο αναλυτικά, η περσινή χριστουγεννιάτικη κάρτα ήταν έργο ενός καλλιτέχνη, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε η οικογένεια, αφού η πριγκίπισσα του Μονακό εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης. 

"Η οικογένειά μου κι εγώ σας ευχόμαστε ειρήνη και χαρά για τα Χριστούγεννα και χαρούμενο το 2023", έγραφε το κείμενο που συνόδευε την εικόνα εκ μέρους του πρίγκιπα Αλβέρτου. Μάλιστα, ο πρίγκιπας του Μονακό δήλωσε πως είναι πολύ ωραίο που η καθιερωμένη φωτογραφία επέστρεψε στο δέντρο, μία παράδοση που τιμούσε από παιδί. Η πριγκίπισσα Charlene για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα σε απόχρωση κυπαρισσί, ενώ ο σύζυγός της  φόρεσε ένα κοστούμι σε μπλε απόχρωση. Εκείνη που φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η πριγκίπισσα Gabriella, η οποία φόρεσε ένα φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, παίρνοντας μία δυναμική πόζα.

Πρόσφατα, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του καλωσόρισε στο Παλάτι μικρούς φίλους για να τους χαρίσει τα δώρα των Χριστουγέννων, μία παράδοση που είχε ξεκινήσει η Grace Kelly τη δεκαετία του '60. Όπως φαίνεται η πριγκίπισσα Charlene ακολουθεί τα βήματα της διάσημης πεθεράς της, προσπαθώντας να προσφέρει όπως μπορεί στον λαό.

Διαβάστε Επίσης