Συνάντηση κορυφής | Η Joan Collins και η Jaclyn Smith ποζάρουν αγκαλιά και αποδεικνύουν πως παραμένουν ακόμα λαμπερές

Οι δύο τηλεοπτικές θεότητες των '80s παρευρέθηκαν στο ίδιο πάρτι και τράβηξαν μία φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη δεκαετία των '80s η Joan Collins και η Jaclyn Smith κυριαρχούσαν στη λίστα με τους διασημότερους τηλεοπτικούς αστέρες, καταφέρνοντας για χρόνια να απασχολούν με τη δουλειά τους και την προσωπική τους ζωή. Η Collins έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Alexis Colby στη σειρά "Δυναστεία", ενώ η Jaclyn ήταν μία εκ των τριών "Αγγέλων του Τσάρλι" για 6 χρόνια. Και να που αν και η δουλειά τους δεν τους έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη, τελικά παρευρέθηκαν σε ένα πάρτι, απαθανατίζοντας την "ιστορική" στιγμή. 

"Ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, με την όμορφη Jaclyn Smith. Τηλεοπτικές πρωταγωνίστριες των '80s", έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που η τηλεοπτική "κακιά" της "Δυναστείας" ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Αναμφίβολα, όπως γίνεται φανερό, οι δύο διάσημες ηθοποιοί παραμένουν μέχρι σήμερα λαμπερές με την Collins να έχει κλείσει τα 89 και τη Smith τα 77. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η πρώην "Άγγελος του Τσάρλι" δημοσίευσε διάφορα αστεία βίντεο στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το πώς βρίσκει κίνητρο για να κάνει γυμναστική. 

Πριν από έναν χρόνο, η Smith είχε γίνει ξανά viral μέσω μίας φωτογραφίας που είχε ανεβάσει με τον γιο της, με τους φαν της να μην μπορούν να πιστέψουν ότι μαμά και γιος δεν είναι συνομήλικοι. Ωστόσο, η ίδια είχε σχολιάσει το γεγονός, υπογραμμίζοντας πως ήταν μία τυχαία λήψη, την οποία βοήθησε ο φωτισμός και η συγκινητική ατμόσφαιρα. 

Διαβάστε Επίσης