Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Πότε αποφάσισαν πως θα ονομάσουν την κόρη τους Lilibet

Η μικρή αδερφή του Archie έλαβε το όνομά της από την πρόγιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όνομα της κόρης των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο, δεδομένου ότι της δόθηκε το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, Lilibet, αλλά και μεσαίο όνομα, εκείνο της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Diana. 

Ειδικότερα, η Lili, όπως τη φωνάζουν οι γονείς της, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 στην Καλιφόρνια, με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να έχουν επιλέξει το όνομα αρκετούς μήνες πριν, όπως δήλωσαν στη σειρά ντοκιμαντέρ τους. Επιπλέον, για να σταματήσουν την παραφιλολογία σχετικά με το ότι δεν είχαν ειδοποιήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, οι Sussexes δήλωσαν πως δεν συνέβη ποτέ αυτό, αφού είχαν ενημερώσει την εκλιπούσα μονάρχη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το Hello, πράγματι το ζευγάρι είχε αποφασίσει το όνομα πολύ πριν τη γέννησή της κόρης τους, αφού είχαν παραγγείλει ένα φορμάκι που έγραφε Petite Lili, το οποίο έκανε εμφάνιση στη σειρά ντοκιμαντέρ μέσω φωτογραφιών. Πιο αναλυτικά, το εν λόγω περιοδικό επικοινώνησε με τη δημιουργό Sabrina Brian, η οποία δεν γνώριζε για ποιο ζευγάρι προοριζόταν το φορμάκι, όταν έλαβε την παραγγελία. "Η παραγγελία έγινε τον Μάιο του 2021. Δεν υπήρχε τίποτα περίεργο να θυμάμαι για την παραγγελία, σκεπτόμενη πως ήταν ένα χαριτωμένο κέντημα και ότι ήμουν ευχαριστημένη με το πώς έγινε", είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, η δημιουργός δεν είχε ιδέα ότι το ρούχο είχε παραλήπτες τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, μέχρι τη στιγμή που η αδερφή της αναγνώρισε το φορμάκι και της έστειλε ένα screenshot από τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix.

Και μπορεί η Lilibet να μη γεννήθηκε στην Αγγλία όπως ο αδερφός της, όμως είχε την ευκαιρία να κάνει το πάρτι γενεθλίων της στη γενέτειρα του πατέρα της, όπου έδωσαν το παρών διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μέσα στη χρονιά, έγινε και η συνάντησή της με την πρό-γιαγιά της, Ελισάβετ, λίγους μήνες πριν πεθάνει. 

Διαβάστε Επίσης