Nottingham Cottage | Αυτό ήταν το πρώτο σπίτι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία

Το ζευγάρι έμεινε εκεί για 2 χρόνια, όπου μάλιστα είχε λάβει χώρα η πρόταση γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν το Frogmore Cottage, το οποίο βρίσκεται στην έκταση του Παλατιού του Windsor, ήταν το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο γιος τους, Archie, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην αρχή της σχέσης τους έμεναν στο Nottingham Cottage, που βρίσκεται στην έκταση του Παλατιού του Κένσινγκτον, στο οποίο έζησαν για 2 χρόνια. 

Ειδικότερα, το ζευγάρι μοιράστηκε προσωπικές του στιγμές από την εποχή εκείνη, όσο έμεναν στο μικρό σπίτι με τα δύο υπνοδωμάτια, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, δείχνοντας φωτογραφίες από την κατοικία που "στέγασε" τον έρωτά τους. Όπως δήλωσαν και οι δύο, το σπίτι είχε ένα πολύ χαμηλό ταβάνι, με αποτέλεσμα ο Harry να χτυπάει συχνά το κεφάλι του, εξαιτίας τους ύψους του.

Nottingham Cottage | Αυτό ήταν το πρώτο σπίτι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία

Ειδικότερα, το σπίτι χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, όταν το είχε αγοράσει ο William Γ' και η Mary Β' από τον δεύτερο κόμη του Nottingham. Μάλιστα, το όνομά του το είχε πάρει από το αρχικό όνομα της ιδιοκτησίας, που ονομαζόταν Nottingham House. 

Nottingham Cottage

Πολύ πριν φτάσει στα χέρια του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, στο Nottingham Cottage έμενε ο θείος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Henry, ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 είχε δοθεί στη Marion Crawford, τη νταντά της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Μάλιστα, η βασιλική οικογένεια είχε επιτρέψει στην Crawford να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής της, ωστόσο 2 χρόνια μετά τη σύνταξή της την απομάκρυναν από τη βασιλική έκταση, δεδομένου ότι εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο: The Little Princesses: The Extraordinary Story of the Queen’s Childhood by her Nanny.

Πέρα από τους γραμματείς των μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κατά τη θητεία τους το σπίτι ως κατοικία τους, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έμειναν επίσης εκεί μετά τον γάμο τους και μέχρι τη γέννηση του γιου τους, πρίγκιπα George, πριν μετακομίσουν στο κύριο παλάτι. 

Nottingham Cottage

Μόλις οι Cambridges μετακόμισαν, το σπίτι πέρασε στα χέρια του πρίγκιπα Harry, το οποίο είχε ονομάσει "Nott Cott" και αποτελούσε την εργένικη φωλιά του. Εκείνη την περίοδο έβγαινε με τη Cressida Bonas, την οποία πολλοί πίστευαν πως θα έβλεπαν στο πλευρό του δούκα του Sussex, ωστόσο τελικά την "τύχη" είχε τελικά η Meghan Markle.

Nottingham Cottage

Στο Nottingham Cottage, λοιπόν, πέρασαν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, όταν η Markle μετακόμισε από το Τορόντο στο Λονδίνο, αφήνοντας τη δουλειά της ως ηθοποιός. Εκεί ήταν μάλιστα πραγματοποιήθηκε η πρόταση γάμου, με το ζευγάρι να μοιράζεται στιγμές από την ιδιαίτερη στιγμή. 

Nottingham Cottage

Το 2019 λίγο μετά τον γάμο τους και ενώ περίμεναν τον γιο τους, το ζευγάρι μετακόμισε στο Frogmore Cottage. Σήμερα, το Nottingham Cottage έχει περάσει στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, όπου μένουν με τον γιο τους, August. 

Διαβάστε Επίσης