Η "κρυφή" τρίτη κατοικία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Η εξοχική οικία του ζευγαριού, για την οποία λίγοι γνωρίζουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η πιο γνωστή κατοικία τους να βρίσκεται στο Παλάτι του Kensington, - ειδικότερα μιλάμε για το 4ώροφο "διαμέρισμα" που περισσότερο μοιάζει με έπαυλη και αποτελεί τη μόνιμη οικία του ζευγαριού- όμως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά τη διαμονή τους.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό την περίοδο των Χριστουγέννων όλη η βασιλική οικογένεια περνάει τις γιορτές στην ιδιοκτησία Sandringham. Στη μεγάλη αυτή έκταση, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία εξοχική κατοικία, το Anmer Hall, ένα σπίτι το οποίο είχε δωρίσει η ίδια η βασίλισσα στον εγγονό της ως γαμήλιο δώρο. Μάλιστα, οι Cambridges έμεναν μόνιμα εκεί από το 2013-2017, όταν ο πρίγκιπας William δούλευε ως πιλότος. 

Παρ'όλ'αυτά, υπάρχει και ένα τρίτο σπίτι, για το οποίο λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή του. Πιο αναλυτικά, η πρό-γιαγιά του δούκα του Cambridge, η βασιλομήτωρ τού είχε χαρίσει μία ακόμη εξοχική κατοικία, που ανήκε στην ιδιοκτησία της και βρίσκεται στην έκταση Μπαλμόραλ, όπου συνήθως η βασιλική οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ δώρισε την εξοχική κατοικία Tam-Na-Ghar στον δισέγγονό της λίγο πριν πεθάνει το 2002. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας William είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι με την Kate Middleton όταν ήταν φοιτητές στο πανεπιστήμιο. 

Το κάστρο του Μπαλμόραλ

Σύμφωνα με τη βασιλική ρεπόρτερ Katie Nicholl, συνήθως το ζευγάρι των Cambridges μένει στην κατοικία και όχι στο κάστρο του Μπαλμόραλ, καθώς η βασίλισσα δέχεται πολλούς επισκέπτες εκείνη την περίοδο. Έτσι,για να νιώθουν όλοι άνετα, η οικογένεια των 5 προτιμά να μένει στο Tam-Na-Ghar, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κεντρικό "σπίτι", όπως αποκαλούν το κάστρο. 

Διαβάστε Επίσης