Πρίγκιπας Louis | Το γλυκό δώρο στην αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte, την ημέρα των Χριστουγέννων

Το βίντεο με τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας που συγκίνησε τους fans της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έκανε την καθιερωμένη εμφάνισή του στη λειτουργία της εκκλησίας για τα Χριστούγεννα εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά τους royal fans τόσο με τα looks τους όσο και με τις οικογενειακές στιγμές που μοιράστηκαν μαζί τους.

Η Kate Middleton μαζί με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους εμφανίστηκαν μαζί στην εκκλησία Mary Magdalene του Sandringham όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί fans για να τους χαιρετήσουν. Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά ο μικρός πρίγκιπας Louis που δεν έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα, με την οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, ο Louis φαίνεται να κάνει ένα δώρο στην αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte. Παίρνοντας μια ανθοδέσμη από το πλήθος, έτρεξε προς την αδελφή του και της πρόσφερε τα λουλούδια, κάνοντας τον κόσμο να συγκινηθεί με την τρυφερή του κίνηση.

Η χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας ήταν η πρώτη μετά από τρία χρόνια, εξαιτίας του κορονοιού, αλλά και η πρώτη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι γιορτές θα είναι δύσκολες για την οικογένεια αλλά και τη χώρα μετά την απώλεια της βρετανίδας μονάρχη, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος σκοπεύει να συνεχίσει όλες τις εορταστικές παραδόσεις της μητέρας του, μεταξύ των οποίων ήταν και η χριστουγεννιάτικη ομιλία του.

Διαβάστε Επίσης