Πριγκίπισσα Βεατρίκη | O γιος του συζύγου της, Edoardo Mapelli Mozzi, έκανε την πρώτη του χριστουγεννιάτικη δημόσια εμφάνιση

Ο Christopher Woolf εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο γιος του Edoardo Mapelli Mozzi, συζύγου της πριγκίπισσας Βεατρίκης, έκανε την πρώτη του χριστουγεννιάτικη δημόσια εμφάνιση μαζί με τη βασιλική οικογένεια στη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Sandringham.

Διαβάστε Επίσης

Ο Christopher Woolf περπάτησε κρατώντας το χέρι της Βεατρίκης ενώ δίπλα τους περπατούσε και ο Mozzi, ενώ σταμάτησε μαζί με τον πατέρα του για να χαιρετήσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία.  Ο Edoardo είχε γιορτάσει πρώτη φορά τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια το 2019 μετά τον αρραβώνα του με την Βεατρίκη.

Βεατρίκη

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 2020 και μετά τη γέννηση της κόρης τους, Sienna, είχαν δηλώσει πως ο Woolfie, όπως τον φωνάζουν χαιδευτικά, είναι "ο τέλειος μεγάλος αδελφός για τη Sienna". Ο Mozzi είχε αποκτήσει τον γιο του με την πρώην σύζυγό του, την Αμερικανίδα σχεδιάστρια και αρχιτέκτων Dara Huang.

Διαβάστε Επίσης