"Δεν τον άντεχα επί δέκα χρόνια" | H Michelle Obama εξομολογείται τα προβλήματα που βίωσε στον γάμο της

Ο γάμος της Michelle και του Barack Obama πέρασε- όπως οι περισσότεροι- δυσκολίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Michelle Obama αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια προώθησης του νέου της βιβλίου ‘The Light We Carry’, ότι ο γάμος της με τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής, Barack Obama, πέρασε αρκετές δυσκολίες.

Όπως είπε η 58χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, υπήρχαν περίοδοι που δεν άντεχε καν να τον βλέπει, ειδικά όταν τα παιδιά τους, οι δύο κόρες τους, Malia και Sasha, ήταν μικρές κι εκείνος έλειπε δουλεύοντας για να χτίσει το πολιτικό του μέλλον. Η Obama είπε στο Revolt πως "οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ύπουλη που το λέω αυτό αλλά επί δέκα χρόνια που δεν άντεχα τον σύζυγό μου. Και μαντέψτε πότε έγινε αυτό. Όταν τα παιδιά ήταν μικρά".

Η Michelle εξήγησε πως "επί δέκα χρόνια ενώ προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και ποιος έκανε τι, σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει ισότητα. Και μαντέψτε ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Ποτέ. Υπάρχουν στιγμές που εγώ είμαι 70 κι εκείνος 30, στιγμές που εκείνος είναι 60 κι εγώ 40, αλλά μαντέψτε… δέκα χρόνια!".

Η 58χρονη παραδέχτηκε ωστόσο πως "είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Δέχομαι δέκα κακά χρόνια για αυτά τα 30. Έχει να κάνει με το πώς το βλέπεις. Οι άνθρωποι τα παρατάνε. Πέντε χρόνια και δεν αντέχουν". Τα παιδιά της οικογένειας ήταν μόλις 7 και 10 χρονών όταν οι γονείς τους μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο, με την Michelle να τα χαρακτηρίζει ως "μικρούς τρομοκράτες" που είχαν απαιτήσεις.

"Τα μικρά παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλούν. Δεν ξέρουν να επικοινωνήσουν σωστά. Κλαίνε συνέχεια. Είναι παράλογα. Έχουν ανάγκες. Και τα αγαπάς. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις, σωστά; Οπότε στρέφει την οργή ο ένας στον άλλο", είπε αναφερόμενη στα προβλήματα στον γάμο της με τον Barack όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά.

Διαβάστε Επίσης