Olivia Colman | Αποκάλυψε τι είχε κλέψει από το σετ του 'The Crown'

H ταλαντούχα ηθοποιός δεν έφυγε με "άδεια χέρια" από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Olivia Colman υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο της σειράς 'The Crown' του Netflix και όπως πρόσφατα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου "έκλεψε” κάτι από το σετ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή 'The Graham Norton Show' πως "την πρώτη μέρα γυρισμάτων του The Crown που αφορούσε στις σκηνές με το γραμματόσημο, υπήρχε ένας φάκελος πάνω στο γραφείο που έγραψε 'Προς τη βασίλισσα' και είχε το πρόσωπό μου πάνω στο γραμματόσημο”, εξηγώντας ότι ήταν η πρώτη φορά που το κοινό είδε την Colman ως βασίλισσα Ελισάβετ.

Ένας μέλος της παραγωγής πήρε το γραμματόσημο και το έδωσε στην ηθοποιό για να το πάρει μαζί της στο σπίτι της: "Ήταν ένας εργαζόμενος που μου είπε '΄δεν επιτρέπεται να το κάνω αυτό, αλλά πάρε το'”.

Η Colman δεν αμέλησε να μιλήσει και για τη βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο: "Πιστεύω ότι ήταν απίστευτη μονάρχης. Ένωσε τον κόσμο και ήταν ένα μεγάλο σύμβολο συνέχειας, αξιοπρέπειας και χάρης. Το κύριο συναίσθημά μου είναι να την σκέφτομαι ως μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά. Νιώθω μεγάλη τιμή που ήμουν ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας της”.

Διαβάστε Επίσης