"Όχι, δεν θα επέστρεφα ποτέ στο Παλάτι" | O πρίγκιπας Harry εξηγεί γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Οι αποκαλύψεις στη νέα του συνέντευξη στο '60 Seconds'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί στην αμερικάνικη εκπομπή '60 Minutes', στην πρώτη του συνέντευξη που θα δώσει για το νέο του βιβλίο 'Spare', όπου θα μιλήσει στον δημοσιογράφο Anderson Cooper για τη ζωή του στο Παλάτι και την απόφασή του να μετακομίσει στην Αμερική.

Στο trailer της εκπομπής, ο δούκας του Sussex απαντάει κατηγορηματικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας"όχι”. Οι τελευταίες αποκαλύψεις του, εξάλλου, αλλά και όσα γράφει στο νέο του βιβλίο, εξηγούν ακριβώς τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από το Παλάτι. 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter της εκπομπής και προωθεί τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας στον βραβευμένο με 18 Emmy δημοσιογράφο. Αφορμή είναι φυσικά η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του στις 10 Ιανουαρίου, στα οποία ο Harry μιλάει για τη ζωή του στο Παλάτι, για την κόντρα του με τη βασιλική οικογένεια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον αρραβώνα και τον γάμο του με την Meghan Markle.

Στα πλαίσια της προώθησης του βιβλίου, ο Harry έδωσε μια συνέντευξη και στον Tom Bradby του αγγλικού ITV, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex στο ντοκιμαντέρ 'Harry & Meghan: An African Journey'. Στα πλαίσια της συνέντευξης, ο Harry σχολίασε τη στάση της βασιλικής οικογένειας απέναντι στον τρόπο που ο βρετανικός Τύπος σχολίαζε την Markle, λέγοντας χαρακτηριστικά "η σιωπή είναι προδοσία”.


 

Διαβάστε Επίσης