Πρίγκιπας Harry | "Για χρόνια ήμουν πεπεισμένος πως η μητέρα μου ήταν ζωντανή"

Η συνέντευξη του δούκα του Sussex στον Stephen Colbert που έφερε στο φως αρκετές αποκαλύψεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες αφού η εμφάνισή του στην εκπομπή του Stephen Colbert είναι η 4η κατά σειρά στην τηλεόραση προκειμένου να προωθήσει το νέο του βιβλίο, Spare. Ο δούκας του Sussex αναφέρθηκε σε διάφορα σημεία της αυτοβιογραφίας του και μίλησε φυσικά για τη μητέρα του, υπογραμμίζοντας πως αν η πριγκίπισσα Diana ζούσε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. 

"Αν η μητέρα σου ήταν ζωντανή, σκέφτεσαι ποτέ το πώς θα χειριζόταν αυτή τη στιγμή;", ρώτησε ο παρουσιαστής τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος αποκρίθηκε πως "δεν θα φτάναμε σε αυτή τη στιγμή. Είναι αδύνατο να πούμε πού θα ήμασταν τώρα, πού θα ήταν αυτές οι σχέσεις, όμως δεν υπάρχει περίπτωση η απόσταση ανάμεσα στον αδερφό μου και εμένα να ήταν η ίδια". Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Harry αναφέρεται στη σχέση του με τον αδερφό του, που τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Ωστόσο, ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως θα ήθελε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, με την ελπίδα πως οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Harry εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια αισθάνεται την παρουσία της μητέρας του περισσότερο από ποτέ, δεδομένου ότι όταν πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από τη ζωή στο Παλάτι βρισκόταν στην ηλικία που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. 

"Πέθανε στα 36 και ήμουν 36 όταν όλο αυτό ξεκίνησε. Τον Ιανουάριο του 2020 ήταν όταν η σύζυγός μου κι εγώ είπαμε: αρκετά, δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να διαμορφώσουμε κάτι διαφορετικό. Συνεπώς, ήταν μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση χρονικά", εξήγησε. Ωστόσο, το πιο θλιβερό σημείο της συνέντευξης είναι όταν δήλωσε πως για χρόνια ο ίδιος πίστευε πως η μητέρα του ήταν ζωντανή.

"Για αρκετά χρόνια είχα όνειρα. Ήμουν πεπεισμένος πως ήταν ακόμη ζωντανή. Εννοώ, ήμουν 12 ετών. Δεν μπορούσα να αντικρίσω την πραγματικότητα ότι είχε πεθάνει", δήλωσε, προσθέτοντας πως θεωρούσε πως "κρυβόταν. Έκανε ένα διάλειμμα, μηχανορραφούσε, σχεδίαζε και μετά θα ερχόταν να πάρει εμένα και τον William μακριά από εκεί γιατί δεν μπορούσε να το αντέξει".

Διαβάστε Επίσης