Πρίγκιπας George | Τι απαγόρευσε στη μητέρα του, Kate Middleton, να κάνει για να μην τον ντροπιάσει

Όπως δήλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα παιδιά της δεν θα τη συγχωρούσαν αν έκανε αυτό που της είχαν προτείνει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Kate Middleton μοιάζει ιδιαίτερα λαμπερή και κουλ στα μάτια των φαν της, για τα παιδιά της θα είναι πάντα η μαμά τους, πράγμα που σημαίνει πως ποτέ δεν θα τη δουν όπως οι άλλοι. Μάλιστα, για εκείνα η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί πολύ εύκολα να τα ντροπιάσει, όπως δήλωσε πριν από λίγο καιρό η ίδια η Middleton.

Ειδικότερα, την ημέρα της χριστουγεννιάτικης συναυλίας που έλαβε χώρα στις αρχές του Δεκεμβρίου και προβλήθηκε στην τηλεόραση την παραμονή των Χριστουγέννων, το κοινό αναρωτιόταν αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα δοκίμαζε να τραγουδήσει σόλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια είχε ρωτήσει στο Twitter ποιο χριστουγεννιάτικο κομμάτι θα ήθελε να ακούσει ο κόσμος, κάνοντας τους φαν της να πιστέψουν πως υπήρχε ενδεχόμενο να τραγουδήσει. Άλλωστε, την περασμένη χρονιά είχε επιδείξει την ικανότητά της στο πιάνο. 

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια λίγο πριν τη συναυλία, αυτό δεν θα συνέβαινε και ο λόγος είναι τα παιδιά της. Πιο αναλυτικά, όταν η Kate Middleton χαιρέτησε κάποιους από τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη βασίλισσα Ελισάβετ, η κάμερα απαθανάτισε τη συνομιλία που είχε με τον Βρετανό τενόρο, Alfie Boe. 

Ειδικότερα, ο Boe είχε την ίδια απορία και τη ρώτησε αν θα τραγουδούσε σόλο, με την ίδια να απαντά με χιούμορ: "Του χρόνου. Νομίζω πως θα χρειαστώ περισσότερη εξάσκηση. Στο πιάνο μπορείς να κρυφτείς λίγο περισσότερο απ'ό,τι στο τραγούδι. Για την ακρίβεια τα παιδιά μου πιθανότατα να μη μου το συγχωρούσαν. Δεν είμαι σίγουρη ότι πιστεύουν πως έχω ιδιαίτερα καλή φωνή. Θα πρέπει να κάνω μαθήματα" δήλωσε περιπαικτικά.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν πρόκειται να τραγουδήσει στο κοντινό μέλλον, αφού σε καμία περίπτωση δεν έχει την έγκριση των παιδιών της.

Διαβάστε Επίσης