X

"Η Lisa Marie Presley λάτρευε τον πατέρα της" | Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον βασιλιά της Rock n' Roll

Οι αποκαλύψεις στενού συνεργάτη του θρύλου Elvis Presley για τη μοναχοκόρη του, Lisa Marie Presley, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η Lisa Marie Presley έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 54 ετών. Ήταν η μοναχοκόρη, και μοναχοπαίδι, του θρύλου της της Rock n' Roll, Elvis Presley, από τον γάμο του με την Priscilla Presley. Με αφορμή την απώλειά της, το αμερικάνικο People φιλοξενεί δηλώσεις του Larry Geller, ο οποίος υπήρξε προσωπικός hairstylist και φίλος του πατέρα της μέχρι και τον θάνατό του το 1977, όταν η Lisa Marie ήταν 9 ετών. 

Όπως θα πει ο Geller στο People, "Η Lisa αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα της. Όταν εκείνος καθυστερούσε να πάει για ύπνο, εκείνη τον περίμενε στην κορυφή της σκάλας του σπιτιού τους μέχρι να έρθει. Ο Elvis έλιωνε από αγάπη όταν την έπαιρνε στην αγκαλιά του". Θα αποκαλύψει, επίσης, ότι ήταν μαζί της όταν έμαθε τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα "και τώρα έφυγε για να πάει να τον βρει και να είναι μαζί του, όπως και με τον λατρεμένο της γιο, Benjamin.". Μάλιστα, ο  Larry Geller θα τονίσει ότι η απώλεια του γιου της, από αυτοκτονία το 2020, "της ρούφηξε τη ζωή από μέσα της". 

Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον Elvis Presley 

H λατρεία που μοιραζόταν ο Elvis Presley με την κόρη του Lisa Marie Presley αποτυπώνεται σε διάφορα στιγμιότυπα από τα πρώτα χρόνια της ζωή της στη  Graceland του Μέμφις στο Τενεσί. Η Lisa Marie γεννήθηκε στην ίδια πόλη την 1η Φεβρουαρίου του 1968, εννιά μήνες μετά τον γάμο των γονιών της. Ο Elvis και η Priscilla Presley πήραν διαζύγιο όταν η κόρη τους ήταν 4 ετών, και η Lisa Marie μετακόμισε με τη μητέρα της στο Los Angeles, ενώ συχνά επέστρεφε στη θρυλική Graceland για να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της πατέρα. 

O Elvis Presley και η Priscilla Presley με τη νεογέννητη Lisa Marie. 

 

Η αναχώρηση από το μαιευτήριο Baptist Memorial Hospital-Memphis όπου γεννήθηκε η Lisa Marie.
 
Οικογενειακή στιγμή στην Graceland.

 

Η οικογένεια σε διακοπές.

 

Το φιλί του Elvis στην κόρη του.

 

Η Lisa Marie και ο πατέρας της Elvis Presley στο σπίτι τους. 

 

H Lisa Marie με τον πατέρα της Elvis Presley το 1973.

Οικογενειακό πορτραίτο 1973.
 
Ένα σπάνιο στιγμιότυπο: η φωτογραφία με τη Lisa Marie που κρατούσε στο πορτοφόλι του ο Elvis Presley.