Η Jane Fonda στα 85 της εξακολουθεί να γυμνάζεται με τις βιντεοκασέτες των '80s

Η ηθοποιός είχε δημιουργήσει επιτυχημένα προγράμματα γυμναστικής στα '80s και τα '90s, στα οποία βασίζεται μέχρι σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jane Fonda αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση καθώς στα 85 της και παρά τη διάγνωσή της με λέμφωμα Non-Hodgins εξακολουθεί να γυμνάζεται ανελλιπώς. Η διάσημη σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχθηκε πως μέχρι σήμερα ακολουθεί τα προγράμματα γυμναστικής που παρουσίαζε στο κοινό της τις δεκαετίες των '80s και '90s μέσα από τις διάσημες βιντεοκασέτες της. 

Η Jane Fonda στα 85 της εξακολουθεί να γυμνάζεται με τις βιντεοκασέτες των '80s

"Είναι ακόμα σχετικά σήμερα γιατί πραγματικά λειτουργούν. Είμαι 85 τώρα και δεν μπορώ να ακολουθώ ακριβώς το πλήρες πρόγραμμα, όμως κάνω τις ίδιες κινήσεις αλλά πιο αργά και με λιγότερα βάρη, κάθε μέρα", είπε χαρακτηριστικά σε γνωστό περιοδικό και αναμφίβολα λέει την αλήθεια, αφού η ηθοποιός διατηρεί μέχρι σήμερα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Fonda κυκλοφόρησε την πρώτη βιντεοκασέτα με γυμναστική το 1982 - που ανακηρύχθηκε η πιο εμπορική όλων των εποχών, όπως αναφέρει το επίσημο site της - την οποία ακολούθησαν κι άλλες τα επόμενα χρόνια.

Jane Fonda

Όπως εξήγησε, η ίδια εξακολουθεί να έχει το σιδερένιο κιγκλίδωμα, με το οποίο πραγματοποιεί το πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με τις αντιστάσεις. "Ωστόσο, οι βασικές κινήσεις και ο σκοπός παραμένουν ίδια: θέλεις να ενδυναμώσεις τον κορμό σου και την πλάτη σου, που είναι άκρως σημαντικό αν είσαι άνω των 30. Θέλεις να μπορείς να σηκώνεις τα εγγόνια σου. Και ακόμα μπορώ να το κάνω", δήλωσε η ηθοποιός.

Jane Fonda

Πριν από λίγους μήνες, όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, η Fonda αποκάλυψε πως διογνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο τον περασμένο Δεκέμβριο δήλωσε πως το λέμφωμα βρίσκεται σε ύφεση. "Την περασμένη εβδομάδα μού είπε ο ογκολόγος μου πως ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση και ότι μπορώ να σταματήσω τη χημειοθεραπεία", ανακοίνωσε η ηθοποιός, νιώθοντας πιο ευλογημένη από ποτέ. 

Διαβάστε Επίσης