Η πιο δημοφιλής royal στην Αγγλία δεν είναι η Kate Middleton

Η λίστα με τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας μόλις κυκλοφόρησε και αποκάλυψε την προτίμηση του βρετανικού λαού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποτελούσε για αρκετές δεκαετίες το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας - μάλιστα εξακολουθεί να είναι η royal με τη μεγαλύτερη επιρροή - ωστόσο μετά τον θάνατό της τα ποσοστά άλλαξαν, αφού πλέον η εκλιπούσα μονάρχης δεν βρίσκεται στις πιθανές επιλογές του λαού. 

Πολλοί θα πίστευαν πως στην πρώτη θέση με τη μεγαλύτερη δημοφιλία θα βρισκόταν η Kate Middleton, η οποία είναι αγαπημένη του κοινού, όμως η διάσημη royal δεν κατέκτησε την πρωτιά. Σύμφωνα με την έρευνα του YouGov, ως πιο δημοφιλής royal στην Αγγλία ανακηρύχθηκε η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου και μικρότερη αδερφή του νέου μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ειδικότερα, η βασιλική πριγκίπισσα - όπως είναι ο τίτλος της- είναι αρκετά δημοφιλής στο κοινό, δεδομένου ότι πρόκειται επίσης και για το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ολοκληρώνοντας μέσα στο χρόνο τις περισσότερες υποχρεώσεις μέσα στο 2022. 

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρίγκιπας William, ο οποίος ξεπέρασε σε δημοφιλία τη σύζυγό του, Kate Middleton, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση, κάτι που δεν περίμενε κανείς. Και παρά το γεγονός πως ο βασιλιάς Κάρολος αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει τη θέση που κατείχε η μητέρα του, λαμβάνοντας την τέταρτη θέση της λίστας. 

Αντίθετα, η σύζυγός του, Καμίλα, φαίνεται πως δεν έλαβε τεράστια αγάπη από το κοινό, αφού βρέθηκε στην 6η θέση, πράγμα που μπορεί να εξηγείται από τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε ο πρίγκιπας Harry στην αυτοβιογραφία του. Και όσο κι αν ο ίδιος περιέγραψε τη σύζυγο του πατέρα του ως την "κακιά μητριά" που ενδέχεται να επηρέασε τα νούμερά της, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε επιπτώσεις και στη δική του δημοφιλία. Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στην 7η θέση, με τη σύζυγό του, Meghan Markle, να λαμβάνει την προ-τελευταία θέση πριν από τον πρίγκιπα Andrew. Ωστόσο, για τους άνω των 65 η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έλαβαν τις τελευταίες θέσεις μετά τον Andrew, ενώ ο Κάρολος κατέκτησε την πέμπτη θέση μετά τον μικρότερο αδερφό του, πρίγκιπα Edward. 

Αναλυτικά η λίστα: 

1. Πριγκίπισσα Άννα - 72%

2. Πρίγκιπας William - 70%

3. Kate Middleton - 68%

4. Βασιλιάς Κάρολος - 62%

5. Πρίγκιπας Edward - 54%

6. Καμίλα Πάρκερ - 46%

7. Πρίγκιπας Harry - 24% 

8. Meghan Markle - 22% 

9. Πρίγκιπας Andrew - 7%

Διαβάστε Επίσης