Ghislaine Maxwell | Η συνέντευξη της φίλης του πρίγκιπα Andrew από τη φυλακή για τη βασίλισσα Ελισάβετ

"Νιώθω μεγάλη τιμή που γνώρισα τη βασίλισσα Ελισάβετ".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ghislaine Maxwell, η καταδικασμένη σε 20 χρόνια φυλάκισης φίλη του πρίγκιπα Andrew και συνεργάτης του Jeffrey Epstein έδωσε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

"Πίστευα ότι η βασίλισσα ήταν μία από τις πιο εξαιρετικές γυναίκες που είχα ποτέ την τιμή και το προνόμιο να γνωρίσω” είπε η 61χρονη στη Daily Mail. Όπως είπε για την Βρετανίδα μονάρχη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε μια λάμψη στα μάτια της ενώ πρόσθεσε ότι λυπήθηκε πολύ όταν έμαθε ότι πέθανε.

Η Maxwell είχε προσκληθεί πολλές φορές από τον πρίγκιπα Andrew στο Λονδίνο και μάλιστα έχει επισκεφτεί και φωτογραφηθεί στο κάστρο του Balmoral μαζί με τον Epstein. Τόση η καταδικασμένη socialite όσο και ο Epstein είχαν παραβρεθεί σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, όπως στα γενέθλια του δούκα του York στο Windsor τον Ιούνιο του 2000, στο Royal Ascot αλλά και σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham.

O πρίγκιπας Harry μίλησε για το σκάνδαλο Epstein και την ανάμειξη του θείου του στο βιβλίο του 'Ρεζέρβα' τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας Andrew μπορούσε να έχει ασφάλεια από την αστυνομία παρά το γεγονός εξεταζόταν για τις σχέσεις του με τον Epstein ενώ ο ίδιος και η Meghan Markle δεν είχαν δικαίωμα ασφάλειας μετά την παραίτησή τους ως εργαζόμενα μέλη της μοναρχίας. "Παρά το γεγονός ότι αναμείχτηκε σε ένα σκάνδαλο και τις καταγγελίες ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα, κανείς δεν πρότεινε να του αφαιρεθεί η ασφάλεια. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά παράπονα από εμάς, αλλά οι καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα δεν είναι ένα από αυτά”, γράφει χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά του.\

Διαβάστε Επίσης