Πρίγκιπας Andrew | Το νέο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την "γεμάτη απληστία και σκανδαλώδη" ζωή του

Το ντοκιμαντέρ ‘Prince Andrew: Banished’ είναι ο νέος "πονοκέφαλος" του βρετανικού Παλατιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο ντοκιμαντέρ βάζει στο επίκεντρο την σκανδαλώδη προσωπική ζωή του πρίγκιπα Andrew με αποκαλύψεις από εργαζόμενους στο βρετανικό Παλάτι, μέλη της νομικής ομάδας που χειρίστηκαν τη μήνυση εναντίον για σεξουαλική επίθεση αλλά και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του.

Το ντοκιμαντέρ 'Prince Andrew: Banished' που έκανε πρεμιέρα στο Peacock είναι ο νέος 'πονοκέφαλος' του βρετανικού Παλατιού και του βασιλιά Καρόλου μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων αφού μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ δεν αφήνει να ξεχαστεί το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ο γιος της κατηγορήθηκε για την κακοποίηση της ανήλικης Virginia Giuffre και τη σχέση που είχε με τον καταδικασμένο Jeffrey Epestein και της συνεργάτιδάς του Ghislaine Maxwell.

"Η συζήτηση στις δεξιώσεις ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατήσει κλειστό το παντελόνι του” αναφέρει η δημοσιογράφος Helen Kirwan-Taylor στο ντοκιμαντέρ ενώ η δημοσιογράφος Annette Witheridge τονίζει ότι όλη η ζωή του αγαπημένου γιου της βασίλισσας ήταν "σεξ και απληστία”.

Ο πρίγκιπας Andrew είχε κάνει εξωδικαστικό διακανονισμό μετά την μήνυση εναντίον του τον περασμένο Φεβρουάριο συμφωνώντας να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στη μηνύτριά του, ενώ του αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικοί τίτλοι και τα βασιλικά προνόμια.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, όμως ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στόχευσε τον Andrew για ακόμα μια φορά αποκαλύπτοντας πως όσο ζούσε ακόμα η πριγκίπισσα Diana προσπαθούσε μαζί με τον Andrew να μην επιτρέψουν στον Κάρολο να ανέβει στον βασιλικό θρόνο με σκοπό ο William να γίνει βασιλιάς και ο Andrew αντιβασιλέας.

Διαβάστε Επίσης