"Η Καμίλα είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Kate εφιάλτη"

Οι νέες φήμες που θέλουν τις δύο κυρίες να βρίσκονται σε διαμάχη από τις πρώτες ημέρες γνωριμίας τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε την κόντρα που υπήρχε - και εξακολουθεί να υφίσταται - ανάμεσα στην Kate Middleton και τη Meghan Markle, οι νέες δηλώσεις που έκανε άτομο από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας φέρνει στο προσκήνιο μία άγνωστη διαμάχη. 

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο Radar Online, "η Καμίλα δεν μπορεί να σταματήσει να υπερηφανεύεται και είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Kate εφιάλτη". Πιο αναλυτικά, το άτομο που μίλησε για τη σχέση της βασιλικής συζύγου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναφέρει πως η κόντρα ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας μέρα γνωριμίας των γονιών της Middleton με την Καμίλα. Ο λόγος ήταν ότι η Καμίλα θεωρούσε πρέπον η οικογένεια Middleton να χρησιμοποιούσε την είσοδο του προσωπικού, όπως οι υπόλοιποι έμποροι. 

Παράλληλα, η πηγή κάνει λόγο για ρήξη του ζεύγους των Waleses με την Καμίλα, η οποία επιθυμεί τα παιδιά της να λάβουν τίτλο ιπποτών. Φυσικά, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του έχουν αντίθετη άποψη, όμως δεδομένου ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη, γνωρίζουν πως δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες να περάσει το δικό τους. 

Φυσικά, οι δηλώσεις αυτές ενδέχεται να είναι απλά φήμες, αφού όλα τα χρόνια η Καμίλα και η Kate Middleton δείχνουν πως βρίσκονται στην ίδια "ομάδα". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η βασιλική σύζυγος είχε ζητήσει από τη νύφη της να τραβήξει εκείνη τις φωτογραφίες για τις ανάγκες φωτογράφισης σε περιοδικό, όπου η Καμίλα θα ήταν το εξώφυλλο. Παράλληλα, οι τελευταίες κοινές τους εμφανίσεις έχουν δείξει πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθεί να κάνει ένα "βήμα πίσω", ώστε να δίνει την ευκαιρία στη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου να λάμψει, ύστερα από την αλλαγή του status της. 

Διαβάστε Επίσης