Γιατί οι γονείς της Kate Middleton αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε

Η Carole και ο Michael Middleton έλαβαν 1,3 εκατομμύρια λίρες για το σπίτι τους στο Berkshire.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι γονείς της Kate Middleton εξακολουθούν να ζουν στην περιοχή του Berkshire, ωστόσο όχι στο σπίτι που μεγάλωσαν τα παιδιά τους. Έναν χρόνο αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, η Carole και ο Michael Middleton πήραν την απόφαση να πουλήσουν την κατοικία τους και να μετακομίσουν αλλού. 

Ο λόγος; Η φρενίτιδα που επικρατούσε γύρω από το νέο πριγκιπικό ζευγάρι είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τους δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν κάθε τρόπο που είχαν διαθέσιμο για να καταφέρουν να βγάλουν κάποιο αποκλειστικό. Ειδικότερα, το σπίτι Oak Acre στο οποίο η Kate και τα δύο αδέρφια της μεγάλωσαν και έζησαν από το 1995 μέχρι το 2012 ήταν μία εύκολη λεία για τους παπαράτσι. Συνεπώς, ήταν θέμα ασφάλειας για τους γονείς της Middleton. Στην ουσία η κατοικία μετα 6 υπνοδωμάτια, την οποία πούλησαν για 1,3 εκατομμύρια λίρες φημολογείται πως είχε πολλές εισόδους, τις οποίες εύκολα μπορούσε να παραβιάσει το κοινό.

Έτσι, οι Middleton μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, την Έπαυλη Bucklebury, που περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια και σήμερα εκτιμάται πως κοστίζει γύρω στα 5 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, για τον πρίγκιπα George αυτό ήταν το πρώτο σπίτι που γνώρισε, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε νιώσει πως ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της για να έχει βοήθεια λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Πιο αναλυτικά, η Middleton κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της υπέφερε από μία μορφή επιπλοκής της κύησης (υπερέμεση κύησης) με αποτέλεσμα η υγεία της να βρίσκεται σε κίνδυνο, με ασταμάτητες ζαλάδες και τάση προς εμετό. 

Η ίδια, λοιπόν, για αρκετό καιρό εγκαταστάθηκε στο σπίτι των γονιών της, όπου έμεινε μέχρι τους πρώτους μήνες της ζωής του πρώτου της παιδιού. "Η Carole ασχολείται πολύ με το μεγάλωμα του George και φρόντιζε τη μεγαλύτερη κόρη της, Kate, όταν ήταν άρρωστη με την ακραία πρωινή αδιαθεσία. Για αρκετές εβδομάδες, η Kate ήταν στο σπίτι στο Berkshire με τη μαμά και τον μπαμπά και η γιαγιά ανακούφιζε την ένταση", είχε δηλώσει ο Simon Vigar, ο ανταποκριτής του Channel 5 σε ένα ντοκιμαντέρ του σταθμού. 

Στο ίδιο σπίτι είχε αποφασίσει να κάνει τη δεξίωση του γάμου της και η Pippa Middleton, η οποία παντρεύτηκε τον James Matthews το 2017. Η απέραντη εξωτερική έκταση του σπιτιού αποτέλεσε το πιο μαγικό σκηνικό για το γυάλινο θερμοκήπιο που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του event.

Διαβάστε Επίσης