Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι αλλαγές στη λίστα διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το δεύτερο παιδί της εγγονής της βασίλισσας είναι το πρώτο που θα γεννηθεί μετά τον θάνατό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, με μια ανάρτησή της στο Instagram ενώ και το βρετανικό Παλάτι γνωστοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση.

Η 32χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ήδη ένα γιο, τον 2χρονο August, που είναι 12ος στη λίστα διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Το δεύτερο παιδί της θα είναι 13ο στη λίστα που έχει ανανεωθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας και της ανάληψης του θρόνου από τον Κάρολο.

Ο πρίγκιπας William είναι ο διάδοχος του θρόνου και ακολουθούν τα τρία παιδιά του, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis. Στη λίστα διαδοχής ακολουθούν ο πρίγκιπας Harry, που είναι πέμπτος, και τα δυο παιδιά του, Archie και Lilibet.

Όγδοος στη λίστα είναι ο πρίγκιπας Andrew και ακολουθεί η πριγκίπισσα Βεατρική, η κόρη της, Sienna Elizabeth, και η πριγκίπισσα Ευγενία που είναι ενδέκατη. Το δεύτερο παιδί της θα κατεβάσει μια θέση τον πρίγκιπα Edward στην 14η θέση.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιδί της Ευγενίας θα έχει βασιλικό τίτλο, αν και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Όταν η πριγκίπισσα είχε παντρευτεί τον Brooksbank δεν της είχε δοθεί νέος τίτλος από τη βασίλισσα και αναμένεται τα παιδιά τους να μην είναι εργαζόμενα μέλη της μοναρχίας.

Διαβάστε Επίσης