Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Πώς και πότε είχαν ανακοινώσει στη βασιλική οικογένεια ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν επιλέξει μια σημαντική περίσταση για την οικογένεια για την ανακοίνωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry περιέγραψε στο βιβλίο του 'Ρεζέρβα' πώς και πότε εκείνος και η σύζυγός του, Meghan Markle, ανακοίνωσαν στη βασιλική οικογένεια ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του δούκας του Sussex, το ζευγάρι είχε αποφασίσει ότι ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank ήταν η καλύτερη περίσταση για να ανακοινώσουν στα μέλη της οικογένειας το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν παντρευτεί τον Μάιο του 2018 και καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, Archie, ένα χρόνο μετά, ανακοινώνοντας τα νέα για την εγκυμοσύνη στον γάμο της ξαδέλφης του Harry, τον Οκτώβριο του 2018.

Όπως γράφει στο βιβλίο του ο Harry, τόσο εκείνος όσο και η Meghan ήταν απίστευτα χαρούμενοι για τον γάμο της Ευγενίας και του Jack και για αυτό το λόγο καθυστέρησαν την περιοδεία τους για να παραβρεθούν στον γάμο. Εκεί βρήκαν την ευκαιρία "να βρεθούμε με κάθε μέλος της οικογένειας και να τους πούμε τα καλά νέα”.

"Στο Windsor, λίγο πριν τη δεξίωση για τη νύφη και τον γαμπρό, βρήκαμε τον μπαμπά στο γραφείο του. Καθόταν πίσω από το μεγάλο γραφείο του που του πρόσφερε την αγαπημένη του θέα στο Long Walk. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που έμαθε ότι θα γινόταν παππούς για τέταρτη φορά, μου το έδειξε το πλατύ του χαμόγελο”, γράφει ο Harry.

O Harry και η Meghan ανακοίνωσαν τα νέα στον πρίγκιπα William στο St.George's Hall: "Ήμασταν σε ένα μεγάλο δωμάτιο, περίεργο δωμάτιο, περίεργη στιγμή. Ψιθυρίσαμε τα νέα και ο Willy χαμογέλασε και είπε ΄πρέπει να το πούμε στην Kate'. Εκείνη ήταν στην άλλη πλευρά του δωματίου, μιλούσε στην αδελφή της. Του είπα ότι μπορούσαμε να το κάνουμε αργότερα. Αλλά επέμενε. Οπότε πήγαμε και το είπαμε στην Kate και χαμογελώντας μας έδωσε τα συγχαρητήρια. Και οι δύο αντέδρασαν όπως ήλπιζα και ευχόμουν”, γράφει ο Harry.

Τρεις μέρες μετά το Kensington Palace ανακοίνωσε ότι η Meghan Markle είναι έγκυος ενώ το ζευγάρι ταξίδευε για την περιοδεία του στην Αυστραλία.


 

Διαβάστε Επίσης