Πριγκίπισσα Charlene | Οι δύο εμφανίσεις της στο Μονακό που δείχνουν ότι πλέον απολαμβάνει τον royal ρόλο της

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και πιο χαλαρή από ποτέ σε δύο νέες εμφανίσεις με τα παιδιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene έκανε μια υπέροχη εμφάνιση μαζί με τα παιδιά της σε μια παραδοσιακή, χριστιανή εκδήλωση του Μονακό, δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει διαγνωστεί με covid για τρίτη φορά.

Η πριγκίπισσα του Μονακό φωτογραφήθηκε γεμάτη αυτοπεποίθηση δείχνοντας να απολαμβάνει πλέον τον royal ρόλο της μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και την αποθεραπεία της μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική.

Η 45χρονη royal πόζαρε μαζί τα 8χρονα δίδυμα, τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella μέσα στην εκκλησία αλλά και στις εκδηλώσεις των εορτασμών του πολιούχου του Μονακό,  Sainte Devote, που είναι ο προστάτης άγιος του Μόντε Κάρλο.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Μονακό, φαίνονται τα δύο μικρά δίδυμα να αγκαλιάζονται και να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις αλλά και η μητέρα τους, με μαύρο παλτό και σύνολο, να ποζάρει με απόλυτη σιγουριά στο πλευρό τους.

Σε μια άλλη φωτογραφία, φαίνεται η πριγκίπισσα Charlene να ποζάρει στο Παλάτι του Μονακό φορώντας ένα γκρι κοστούμι στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου που φορούσε μάσκα δείχνοντας ότι μάλλον αναρρώνει μετά τη διάγνωσή του με covid, και τα δυο τους παιδιά.

Διαβάστε Επίσης