Meghan Markle | Η υπόσχεση που είχε δώσει στη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία αθέτησε

Η σχέση των δύο γυναικών είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η γνωριμία της Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς όπως ανέφερε η ίδια η δούκισσα του Sussex στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στο Netflix, με τη σχέση τους να είναι στην αρχή αρκετά καλή. Όπως έγραψε ο συγγραφέας Gyles Brandreth στο βιβλίο του, "Elizabeth: An intimate Portrait", η μονάρχης ήταν πολύ χαρούμενη με τον ενθουσιασμό της Markle να αφοσιωθεί στη βασιλική ζωή. 

Ειδικότερα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δώσει την ευκαιρία στη νέα σύζυγο του πρίγκιπα Harry να συνεχίσει με την καριέρα της στην υποκριτική αν το ήθελε, κάτι που όμως η δούκισσα του Sussex δεν έκανε. Αντίθετα, έκανε ξεκάθαρο πως ήθελε να επικεντρωθεί στα βασιλικά καθήκοντα, γεγονός που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη μονάρχη. "Έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τη μέλλουσα εξ αγχιστείας εγγονή της να νιώσει ευπρόσδεκτη", ανέφερε το βιβλίο, προσθέτοντας πως η βασίλισσα ενδιαφερόταν για την ευτυχία του νέου ζευγαριού. 

"Μπορείς να συνεχίσεις με το να είσαι ηθοποιός, αν το θέλεις- είναι το επάγγελμά σου εξάλλου", είχε δηλώσει η Ελισάβετ στην πρώτη τους συνάντηση. Όμως, η δούκισσα του Sussex ήταν έτοιμη να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις που συνοδεύονταν από τη νέα της θέση, πράγμα που η "γιαγιά" της εκτίμησε. 

"Ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τον ενθουσιασμό που έδειχνε η Meghan για την Κοινοπολιτεία και τη δέσμευση που έκανε στη βασίλισσα να κάνει 'ό,τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει για την κοινοπολιτεία'", ανέφερε ο Brandreth για τη σχέση της με τη βασίλισσα. Πιο αναλυτικά, η Markle είχε υποσχεθεί στη βασίλισσα πως δεν θα την απογοήτευε σε ό,τι αφορά την Κοινοπολιτεία, πράγμα που φυσικά έκανε, όταν η ίδια και ο πρίγκιπας Harry αποχώρησαν από το Παλάτι και τη βασιλική ζωή.

Διαβάστε Επίσης