Πρίγκιπας Andrew | Ο βασιλιάς Κάρολος του ζήτησε να φύγει από το Παλάτι του Buckingham

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε το δικό του διαμέρισμα στο Παλάτι από τη δεκαετία του '80.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφαιρέσει τους στρατιωτικούς τίτλους και τα βασιλικά προνόμια του γιου της, πρίγκιπα Andrew, μετά την ανάμειξη του στο σκάνδαλο Epstein και τη μήνυση που έγινε εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης κοπέλας, όμως δεν τον είχε αποκλείσει από τις οικογενειακές εκδηλώσεις.

Ο Andrew που ήταν πολύ κοντά στην μητέρα του και ήταν εκείνος που την είχε συνοδεύσει στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου, διατηρούσε δικό του διαμέρισμα στο Παλάτι του Buckingham, το οποίο κράτησε και μετά την παύση του από εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μόνο που είχε κλείσει ήταν το γραφείο του.

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, παρά το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος ενδέχεται να του επιστρέψει τους τίτλους του μετά τη στέψη του, αποφάσισε να τον διώξει από το Παλάτι. "Ο βασιλιάς έκανε ξεκάθαρο ότι το Παλάτι του Buckingham δεν είναι μέρος για τον πρίγκιπα Andrew” αναφέρει η βρετανική εφημερίδα προσθέτοντας πως "πρώτα έκλεισε το γραφείο του πέρυσι και τώρα και το διαμέρισμά του”. Φυσικά, ο Andrew δεν έμενε μόνιμα στο Παλάτι αλλά στο σπίτι όπου μένει η πρώην σύζυγός του, Sarah Ferguson, το Royal Lodge στο Windsor Park που άνηκε στη βασιλομήτωρ Ελισάβετ. Μετά την έξωσή του από το Παλάτι, του δόθηκε η δυνατότητα να μείνει στο St.James Palace όπου μένει η κόρη του, πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Ο Andrew άρχισε να μένει στο Παλάτι από τη δεκαετία του '80 όπου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν πολύ αυστηρός με το προσωπικό αφού τους ζητούσε να τακτοποιούν καθημερινά τη συλλογή του με λούτρινα αρκουδάκια. "Ο Andrew λάτρευε το γεγονός ότι είχε μια σουίτα στο Buckingham όπου έμενε συχνά ως εργένης μετά το διαζύγιό του με τη Sarah Ferguson. Έφερνε αρκετές γυναίκες στο σπίτι του στο Παλάτι, ακόμα και το μοντέλο Caprice, με το οποίο έβγαινε για ένα διάστημα. Ένα σπίτι στο St. James Palace δεν είναι το ίδιο σαγηνευτικό για έναν εργένη”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Επίσης