Πρίγκιπας Andrew | Ο βασιλιάς Κάρολος σκέφτεται να του δώσει πίσω τους τίτλους του

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφαιρέσει τα βασιλικά προνόμια του γιου της εξαιτίας της ανάμειξής του στο σκάνδαλο Epstein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Andrew έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους και τα βασιλικά του προνόμια όταν το όνομά του αναμείχτηκε στο σκάνδαλο Epstein και δέχθηκε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης. Φαίνεται, όμως, πως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ υπάρχει περίπτωση να αποκατασταθεί το στάτους του και να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος του Παλατιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βασιλιάς Κάρολος σκέφτεται να δώσει τους τίτλους πίσω στον αδελφό του, αλλά σε περίπτωση που το αποφασίσει ίσως δεν το ανακοινώσει επίσημα πριν την στέψη του για να μην προκαλέσει αντιδράσεις.

Διαβάστε Επίσης

Ο Andrew είχε χάσει τον τίτλο 'HRH', αρκετά προνόμια αλλά και έσοδα που είχε χάρη στους τίτλους του, ενώ δεν μπορούσε να παραστεί στο Παλάτι του Buckingham μαζί με τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας ανυπομονεί να πάρει πίσω τους τίτλους καθώς επιθυμεί να ξεκινήσει κάποιες νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ σκοπεύει σε περίπτωση που πάρει έγκριση από τον Κάρολο, να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον τίτλο του ιδιωτικά και επαγγελματικά μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα από το Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης