Η ιστορία των βασιλικών σκανδάλων | Το Channel 4 παρουσιάζει όλα όσα θέλει να ξεχάσει η βρετανική βασιλική οικογένεια

Μια εκπομπή που παρουσιάζει τα άγνωστα αλλά και τα πιο γνωστά σκάνδαλα του Παλατιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βρετανική βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό είχε να αντιμετωπίσει πολλά σκάνδαλα που έγιναν γνωστά στον κόσμο, μεταξύ των οποίων η ανάμειξη του πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο Epstein αλλά και η μήνυση που δέχτηκε για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και οι κατηγορίες από πλευράς Meghan και Harry για ρατσιστικές συμπεριφορές μέσα στο Παλάτι.

Η εκπομπή του Channel 4 'In the Royals: Α History of Scandals' φέρνει στο προσκήνιο αυτά αλλά και άλλα πιο άγνωστα σκάνδαλα που η βασιλική οικογένεια θέλει να ξεχάσει. Η ιστορικός Suzannah Lipscomb μιλάει μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας όλα τα σκάνδαλα στα οποία έχει αναμειχθεί το βρετανικό Παλάτι και εξετάζοντας τον ρόλο που έπαιξε ο Τύπος, το βρετανικό κοινοβούλιο και οι πολίτες στη διάδοση φημών και ενός γενικότερου αισθήματος οργής.

Σύμφωνα με το Channel 4, η εκπομπή θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ιστορίας εξηγώντας ότι "η Suzannah Lipscomb μας κάνει ένα σοκαριστικό ταξίδι στα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν ταρακουνήσει τη βασιλική οικογένεια μέσα στους αιώνες”.

Διαβάστε Επίσης