Η Paulina Porizkova είναι ευγνώμων για το σώμα της, ποζάροντας με μπικίνι στα 57 της

Το μοντέλο και συγγραφέας προτρέπει με τον τρόπο της όλες τις γυναίκες να φροντίζουν το σώμα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Paulina Porizkova ξέρει πολύ καλά ποια είναι και χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της αποκαλύπτεται, αφήνοντας οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη την εμποδίζει για να επικοινωνήσει με τους φαν της δίχως φίλτρο. Το μοντέλο και πρόσφατα συγγραφέας έχει αποφασίσει να παρουσιάζει τον πραγματικό της εαυτό της και τις αληθινές σκέψεις της, προκειμένου να προσεγγίσει αρκετές γυναίκες που ενδέχεται να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. 

Λίγο πριν κλείσει τα 58, η Porizkova μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας ένα μπικίνι. Και ενώ η εικόνα μάς δείχνει μία σέξι γυναίκα με ένα καλλίγραμμο σώμα, η ίδια σκέφτεται για την αρθρίτιδα στους γοφούς της. "Ήθελα να βγω από το νερό σέξι και κουνώντας τους γοφούς, όμως διακόπηκε από τα τρέχοντα, κύματα και λακκούβες στην άμμο. Α και την αρθρίτιδα στους γοφούς. Θα γίνω 58 σύντομα και δεν θα μπορούσα να εκτιμήσω περισσότερο το σώμα μου. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, ειδικά με αυτούς τους χάλια γοφούς", εξομολογήθηκε η καλλονή, η οποία έχει αποκαλύψει πως αναγκάστηκε να ξεκινήσει φυσικοθεραπείες για τη βελτίωση του προβλήματός της. 

"Το να κρατιέσαι σε φόρμα απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια, όμως μου επιτρέπει να ζω απόλυτα σε αυτό το καβούκι που μου δόθηκε στη γέννα, κάτι που λάμβανα ως δεδομένο κατά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Όχι όμως πια", εξήγησε η Porizkova. Δεν είναι η πρώτη φορά που εξομολογείται πως για να έχει αυτή την καλλίγραμμη σιλουέτα χρειάζεται να δουλέψει πολύ και μάλιστα διπλά από παλιότερα, δεδομένης των δυσκολιών που συνοδεύονται με τη γήρανση.

Ωστόσο, η ίδια δεν το βάζει κάτω, ούτε ενοχλείται από την ιδέα, γιατί έχει καταφέρει με την ηλικία και την εμπειρία να βρει την εσωτερική της ηρεμία και τον πραγματικό εαυτό της. Συχνά αναρτά ενθαρρυντικά κείμενα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να εμψυχώσει κι άλλες γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής με εκείνη, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, κάνοντας ακριβώς το ίδιο. 

Διαβάστε Επίσης