Η Malia Obama δουλεύει ως σεναριογράφος σε νέα σειρά - Όσα δήλωσε το αφεντικό της για την εξέλιξή της

Η πρώην Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ διατηρεί χαμηλό προφίλ, επιθυμώντας να κυνηγήσει μία καριέρα στο Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο πατέρας της, Barack Obama, να ασχολήθηκε με την πολιτική, ωστόσο η Malia Obama δεν έχει τέτοιες βλέψεις - προς το παρόν τουλάχιστον. Η 24χρονη πρώην Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ, αφού αποφοίτησε από το Χάρβαρντ στη σχολή Visual & Environmental, δουλεύει ως σεναριογράφος στη νέα σειρά του διάσημου ηθοποιού και τραγουδιστή, Donald Glover και της Janine Nabers "Swarm" που θα προβληθεί από το Prime Video. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η υπόθεση της σειράς είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της Beyoncé, με την κόρη των Obama να βρίσκεται στην ομάδα των συγγραφέων. Όπως δήλωσε η Nabers σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Malia ήταν πολύ βοηθητική δεδομένου ότι οι πρωταγωνίστριες της σειράς είναι στην ίδια ηλικία. "Η Malia είναι στα 20 της, έτσι ήταν τέλειο να έχουμε κάποια σαν και εκείνη στο δωμάτιο", εξήγησε. 

Παράλληλα, επικρότησε τον ενθουσιασμό της και τον επαγγελματισμό της. "Είναι πολύ επαγγελματίας. Είναι μια καταπληκτική συγγραφέας και καλλιτέχνις", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως "θέλαμε να της δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην τηλεόραση και να δει αν είναι κάτι που θα ήθελε να συνεχίσει να κάνει".

Αλλά και ο ίδιος ο Glover είχε μιλήσει για την Obama τον περασμένο Μάρτιο σε συνέντευξή του, αποκαλώντας την κόρη του Barack Obama απίστευτα ταλαντούχα. "Νιώθω πως είναι κάποια που θα δημιουργήσει ωραία πράγματα στο μέλλον. Το συγγραφικό στιλ της είναι καταπληκτικό", είχε δηλώσει ο δημιουργός της σειράς.

Από την άλλη, δεν είχε διστάσει να αστειευτεί για το γεγονός πως είναι η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, σχολιάζοντας πως : "δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί μαζί της επειδή είναι η κόρη του Προέδρου". Φυσικά, ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως η Malia είναι πολύ προσγειωμένη και κουλ, πράγμα που εξηγεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Διαβάστε Επίσης