"Δεν πρέπει να συνεχιστεί" | Γιατί η Helena Bonham Carter πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει το 'The Crown';

H ηθοποιός είχε υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Helena Bonham Carter που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς 'The Crown' δήλωσε ότι πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει η δημοφιλής σειρά του Netflix.

H ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα 'The Guardian' όπου εξήγησε ότι οι τελευταίοι κύκλοι δεν έχουν καμία σχέση με τους πρώτους: "Θα έπρεπε να είμαι προσεκτική αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί” είπε, προσθέτοντας πως "παίζω σε αυτό και λάτρεψα τα επεισόδιά μου, αλλά είναι πολύ διαφορετικό τώρα”.

Όπως είπε η σταρ "όταν ξεκίνησε το 'The Crown' ήταν ένα ιστορικό δράμα, αλλά τώρα διαδραματίζεται στο παρόν”, τονίζοντας ότι φυσικά όλα εξαρτώνται από τους συντελεστές της σειράς. Η έκτη σεζόν του 'The Crown' θα καλύψει το τέλος της δεκαετίας του '90 και τις αρχές του 2000 παρουσιάζοντας και τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του θανάτου της πριγκίπισσας Diana.

Το 2020, η Carter είχε προωθήσει την ανάγκη να προστεθεί μια ειδοποίηση στους τίτλους της σειράς που να ενημερώνει το κοινό ότι πρόκειται για μια ιστορική ταινία μυθοπλασίας και όχι μια σειρά- ντοκιμαντέρ που βασίζεται αποκλειστικά σε πραγματικά γεγονότα. "Έχει στοιχεία μυθοπλασίας, το πιστεύω πολύ έντονα, και νομίζω ότι όλοι έχουμε την ηθική υποχρέωση να πούμε ότι δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ, δημιουργούμε μια δραματική σειρά μυθoπλασίας”, είχε πει.

Διαβάστε Επίσης