H συμβουλή που είχε δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ στον Andrew για να σώσει τη φήμη του

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για την ανάμειξή του στην υπόθεση Epstein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H βασίλισσα Ελισάβετ είχε ανησυχήσει αρκετά όταν έμαθε ότι το όνομα του αγαπημένου της γιου, του πρίγκιπα Andrew, είχε αναμειχθεί στο σκάνδαλο Epstein και ήλπιζε να μπορέσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Η βρετανίδα μονάρχης κι ενώ ο Andrew έδωσε συνέντευξη στο BBC για να μιλήσει για την σχέση του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο και κατάφερε να συμφωνήσει εξωδικαστικά με την γυναίκα που τον είχε μηνύσει για σεξουαλική κακοποίηση, πίστευε ότι υπήρχε ελπίδα να σωθεί η φήμη του δούκα της Υόρκης.

Η Ελισάβετ είχε συμβουλεύσει, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Independent, τον Andrew να κάνει φιλανθρωπίες ώστε να διοχετεύσει εκεί την ενέργειά του, να απομακρυνθεί από τις καταγγελίες και να μπορέσει να φτιάξει ξανά το δημόσιο προφίλ του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας συμφώνησαν με τη βασίλισσα καθώς "το είδαν σαν τον μόνο τρόπο να επανορθώσει”. Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να διώξει τον Andrew από το διαμέρισμα που διατηρούσε στο Buckingham Palace, ενώ σύμφωνα με το Daily Beast, δεν σκοπεύει να επιτρέψει στον αδελφό του να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.


 

Διαβάστε Επίσης