Πρίγκιπας Harry | Θα παραστεί στην τελετή στέψης του Καρόλου χωρίς τη Meghan;

Το σενάριο που επικρατεί σχετικά με την παρουσία του δούκα του Sussex στη στέψη του πατέρα του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την πρόσκληση του βασιλιά Καρόλου προς τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle σχετικά με την τελετή στέψης του τον ερχόμενο Μάιο, οι Sussexes δεν έχουν δώσει απάντηση για το αν θα εμφανιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το γεγονός. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, υπάρχει ένα σενάριο ο πρίγκιπας Harry να ταξιδέψει μόνος του στην Αγγλία, όπου θα μείνει για 48 ώρες ώστε να παρευρεθεί στη σημαντική ιστορική στιγμή.

Με όνομα "Harry in hurry" (δηλαδή ο Harry που βιάζεται), φημολογείται πως το σχέδιο είναι ο πρίγκιπας Harry να δώσει το παρών στην τελετή στέψης του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, χωρίς τη Meghan Markle, η οποία θα μείνει πίσω στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους, Archie. 

Όπως αναφέρουν οι πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να έχει τον γιο του κοντά του σε αυτή τη σημαντική για εκείνον στιγμή, καθώς μην ξεχνάμε πως η απουσία του δούκα του Sussex θα προκαλέσει μεγαλύτερη συζήτηση. Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τον νέο μονάρχη. Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας William δεν πιστεύει πως η παρουσία του Harry θα είναι ένα θετικό γεγονός για την τελετή. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρίγκιπας Harry δεν μιλάει πλέον με την οικογένειά του, κάτι που φυσικά στο μέλλον θα ήθελε να αλλάξει. Ωστόσο, φαίνεται πως καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει πίσω, ώστε να υπάρξει συμφιλίωση. Ίσως, ο ζήλος που επιδεικνύει ο βασιλιάς Κάρολος για να σιγουρέψει την παρουσία του γιου του στην στέψη να είναι η αφορμή οι δυο τους να τα βρουν. 

Διαβάστε Επίσης