Η αντίδραση της Kate Middleton όταν εντόπισε στο κοινό τον παλιό δάσκαλό της

Η τρυφερή στιγμή που αντάλλαξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον Jim Embury.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να κρατούν τους τύπους και να ακολουθούν το πρωτόκολλο σε κάθε επίσημη "υποχρέωση", αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε η πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην Κορνουάλη - οι οποίοι διατηρούν επίσης τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας της Κορνουάλης - όταν η Middleton παρασύρθηκε από το συναίσθημα.

Η αντίδραση της Kate Middleton όταν εντόπισε στο κοινό τον παλιό δάσκαλό της

Παρά τις δηλώσεις της Meghan Markle στο ντοκιμαντέρ της με τον πρίγκιπα Harry ότι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ήταν πολύ ψυχροί και τυπικοί, ακόμα και όταν δεν τους έπαιρναν οι κάμερες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειξε ένα εντελώς άλλο πρόσωπο όταν χαιρέτησε το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο της Κορνουάλης. Ειδικότερα, η Middleton ενώ συνομιλούσε και ευχαριστούσε το κοινό για την παρουσία του εκεί, εντόπισε τον παλιό καθηγητή της, Jim Embury, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι εθελοντής στο εν λόγω μουσείο. 

Kate Middleton

Όπως έδειξαν οι κάμερες, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για την ίδια, η οποία αμέσως έσπευσε να τον αγκαλιάσει. "Τα πράγματα που μου μάθατε, τώρα τα διδάσκω στα παιδιά μου", λέγεται πως είπε η Middleton στον παλιό της δάσκαλο. 

Αλλά και ο Embury ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις, δηλώνοντας στο Cornwall Live πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν μια φανταστική μαθήτρια, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει και ο ίδιος το μάθημα. Όπως είναι γνωστό, μετά το σχολείο η Kate Middleton προχώρησε με τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο St. Andrews, από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης. Μάλιστα, εκεί ήταν που γνώρισε και ερωτεύθηκε τον πρίγκιπα William, τον οποίο παντρεύτηκε 6 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. 

Η επίσκεψη του ζευγαριού στην Κορνουάλη ήταν η πρώτη από τότε που ανέλαβαν τους τίτλους των δούκα και δούκισσας της Κορνουάλης, που κληρονόμησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης