Η νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana έχει πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian

Η συλλογή Spring/Summer 2023 του οίκου είχε πηγή έμπνευσης τη celebrity.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι σχεδιαστές  Domenico Dolce και Stefano Gabbana αποκάλυπταν τη συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, μία έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους του show: η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην πασαρέλα. Αλλά δεν ήταν απλά μία guest παρουσία celebrity στο catwalk, απ' αυτές που συνηθίζουν διάφοροι σχεδιαστές. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας ήταν στην πραγματικότητα η μούσα της συλλογής

Η Kim Kardashian διαθέτει μια τεράστια συλλογή από vintage κομμάτια Dolce & Gabbana στην γκαρνταρόμπας της και αυτό ενθουσίασε τους δυο σχεδιαστές, οι οποίοι της ανέθεσαν να επιλέξει δημιουργίες από τα αρχεία τους, κυρίως από την περίοδο μεταξύ 1987 - 2007, και πάνω σ' αυτά ξαναδούλεψαν για τη νέα συλλογή Spring/Summer 2023. Καθόλου τυχαίο, επομένως, που η καμπάνια του οίκου για τη νέα σεζόν έχει πρωταγωνίστρια τη σταρ. 

Η Kim Kardashian ποζάρει για την καμπάνια που φωτογράφησαν οι Mert Alaş και Marcus Piggott σε μία ιταλική βίλα φορώντας κομμάτια της συλλογής. Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν σε άσπρο-μαύρο και "αφηγούνται τον αισθησιασμό και τη γοητεία της νέας καμπάνιας, η οποία παρουσιάζει μια συλλογή με βαθιές ρίζες στο Dolce & Gabbana DNA , που επανερμηνεύει αρχειακά κομμάτια του οίκου"- σημειώνει το brand. 

Στο σημείωμα του οίκου αναφέρεται ακόμα, "πρόκειται για μια μοναδική επανερμηνεία των αρχείων του οίκου Dolce &Gabbana από τα 1990s έως τα 2000s στα οποία ανήκουν τα θρυλικά κομμάτια που τόσο συχνά έχουν εμπνεύσει την Kim Kardashian στη διάρκεια της ζωής και της καριέρας της". 

Διαβάστε Επίσης