Jane Fonda | Αποκάλυψε για ποιο πράγμα έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της

Η 85χρονη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη για την προσωπική της ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jane Fonda έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή 'Who's Talking To Chris Wallace?” όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της, τη διάγνωση με καρκίνο αλλά και για ποιο πράγμα μετανιώνει περισσότερο στη ζωή της.

Όπως είπε η 85χρονη σταρ έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι δεν ήταν καλύτερη μητέρα στα παιδιά της: "Δεν ήμουν ο τύπος μητέρας που θα ήθελα για τα παιδιά μου” είπε προσθέτοντας πως "έχω τέλεια παιδιά, ταλαντούχα, έξυπνα και απλά δεν ήξερα πως να το κάνω”.

Η Fonda έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 54χρονη σήμερα Vanessa Vadim που έκανε με τον πρώην σύζυγό της, Roger Vadim, τον 49χρονο Troy O’Donovan Garity και την Mary Luana Williams, που υιοθέτησε με τον πρώην σύζυγό της, Tom Hayden. Όπως είπε στη συνέντευξή της, πλέον ξέρει τι σημαίνει να είσαι καλός γονιός, κάτι που έμαθε μέσα από την ενασχόλησή της με τον οργανισμό 'Georgia Campaign for Adolescent Pregnancy Prevention': "Ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω τώρα, αλλά δεν ήξερα τότε. Οπότε προσπαθώ να είμαι καλή τώρα”.

Η ηθοποιός που είχε αποκαλύψει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι έχει καρκίνο και είχε δηλώσει ότι δεν φοβάται τον θάνατο, είπε πως "αυτό που με φοβίζει στα αλήθεια είναι να φτάσω στο τέλος της ζωή με πολλά πράγματα που θα μετανιώνω ενώ δεν θα υπάρχει χρόνος να επανορθώσω. Και για αυτό προσπαθώ να τα κάνω όλα πριν το τέλος”.

Διαβάστε Επίσης